Linkio.hu

⚠️ Mostantól vége annak, hogy órákat görcsölsz egy árajánlat felett és még ígyis késve küldöd el.

Automatizáld az árajánlat küldési folyamatodat és érj el 30%-al jobb eredményt, kevesebb munkával

Képzelj el egy olyan szoftvert, amibe már előre be vannak töltve az általad kiválasztott beszállítói termékek, a saját árréseddel, és mindössze pár kattintással gyönyörű ajánlatokat tudsz küldeni az érdeklődőknek.
Természetesen mobilról is. 

Előre elkészített árajánlat sablonok
Betöltve a forgalmazott termékeiddel
Nincs fejlesztési költség

.

✋ Az egész rendszert pár óra alatt testreszabjuk neked, betanítjuk és már használhatod is. 

1_integracio_nagykerekhez_png (2)

Szolgáltatókra szabott funkciók

mindent automatizál

amire szükséged lehet

Készíts olyan ajánlatokat, amelyeket imádni fognak ügyfeleid

Néhány kattintásra egyszerűsítheted az ügyfélkezelés idegörlő folyamatait. Nincs több elveszett kontakt, nincs több elfelejtett árajánlatkérés. 

Készíts a céged arculatára szabott egyedi igényes árajánlatokat pillanatok alatt,  és automatizáld az árajánlat után követését is, amivel sokkal hatékonyabbá válik az értékesítés.

Banos Attila
Banos Attilasteellab
Tovább olvasom
Az árajánlatok elkészítése sokkal gyorsabb és követhető lett, így sokkal gyorsabban tudunk reagálni egy új megkeresésre is.”
1_integracio_nagykerekhez_png (2)

Betöltjük a beszállítóid termékeit és folyamatosan szinkronban tartjuk az árakat és a készleteket

Termékfrissítések a beszállítóidtól

Tudjuk, hogy egy ajánlatkészítésből a legtöbb időt az veszi el, hogy összenézd, hogy melyik beszállítónál kapható a termék és éppen mennyiért. Ezt a folyamatot spóroljuk meg neked, mert a termékek a saját árréseddel már benne lesznek az ajánlatküldő programban. 

Termékiválasztás és árrés beállítás

Te tudod kiválasztani, hogy a beszállítódtól mely termékeket rakjuk be az ajánlatküldő programba és azt is, hogy mekkora árrést tegyen rá a rendszer. A készletek és az árak pedig folyamatosan frissülnek.  

Halász Pál
Halász Pálkonzolkiraly.hu
Tovább olvasom
Több tucat óra rabszolgamunkát spóroltam meg. Mindent egyszer beállítottunk, és azóta minden automatikusan történik. Péter és csapata mindenben segített.
termekek

Felejtsd el, amit eddig az ajánlatküldésről hittél.
Ez mostantól egyszerű és villámgyors.

Válj igazi 21. századi modern szolgáltatóvá ráadásul anélkül, hogy erre milliókat költenél vagy éveket várnál egy egyedi szoftver lefejlesztésére.

✋ Az egész rendszert pár óra alatt testreszabjuk neked, betanítjuk és már használhatod is. 

Legfontosabb kérdések
amelyekre jó ha tudod a választ

A szoftverek teljesen készen vannak, nem igényelnek semmilyen fejlesztést. A megrendeléstől számítva néhány munkanapra van szükségünk, hogy a beszállítóid termékeit bekössük a szoftverbe, valamint, hogy segítsünk a számodra beállítani az árajánlatok kinézetét. Természetesen ezeket a szolgáltatásokat az előfizetőknek teljes mértékben díjmentesen végezzük.  

A Droposal Magyarország egyik piacvezető árajánlat készítő és küldő platformja. A Linkio pedig az ország egyik piacvezető integrációs megoldása. A két cég közötti együttműködés tette lehetővé, hogy egy komplex csomagban kínáljuk közösen a szolgáltatásainkat, amellyel Te a lehető legjobban jársz akár anyagilag akár az érték tekintetében amit nyújtani tudunk. 

Ez nem jelenti azt, hogy két előfizetést kell fizetned, vagy két külön szoftvert kell használnod. A Linkio küldi be az adatokat a Droposal felületére, ahol te az ajánlatokat tudod elkészíteni. Elegendő egy előfizetést fizetned, amellyel pedig mind a két szoftvert használhatod. 

Természetesen, mind a Droposal, mind a Linkio egy létező szoftver több száz aktív felhasználóval.  Külön-külön bármelyik telepíthető és kipróbálható. 

A közös csomag annyiban különbözik a jelenlegi működéstől, hogy a Linkio segítségével bekötjük a Droposalba a beszállítódtól forgalmazott termékeket és azoknak árát illetve készéletét folyamatosan naprakészen is tartjuk.

Bármilyen nagykereskedőt vagy gyártót, aki megtalálható a Linkio integrációi között azonnal integrálni tudunk. 

Az előfizetők számára viszont díjmentesen integrálunk úgynevezett „nem támogatott” nagykereskedőket / gyártókat, tehát azokat, amelyek még nincsenek benne a Linkio rendszerébe. Bármelyik előfizető kérhet korlátlan számú integrációt, amit díjmentesen elvégzünk, de 1-1 integráció bekötési ideje akár 1-2 hét is lehet. 

A Linkionak és a Droposalnak is van külön-külön ügyfélszolgálata, bármelyik cég ügyfélszolgálatát lehet keresni, de aktívan használjuk is egymás szoftverét, így bármelyik ügyfélszolgálat tud segíteni szinte bármilyen kérdésben. Természetesen felmerülhetnek olyan technikai kérdések, amelyek esetében a másik ügyfélszolgálathoz fogunk irányítani, de egyébként bárkit kereshetsz.

Mennyibe kerül a
szolgáltatás igénybe vételel?

Csak az általad kiválasztott és szinkronizált termékekért fizetsz, függetlenül attól, hogy a nagykereskedő hány terméket tartalmaz a feedben. 

Spórolj 20%-ot Éves előfizetés
Havi előfizetés
Basic csomag

7 900 Ft

+ ÁFA / hó

Pro csomag

14 990 Ft 

+ ÁFA / hó

Business csomag

29 990  Ft

+ ÁFA / hó

Tetszik a rendszer és szeretnéd Te is automatizálni az ajánlatküldésedet? Akár megrendelni szeretnéd, akár csak kérdésed van, töltsd ki az űrlapot és beszélgessünk.

Gál Péter

Ügyvezető igazgató
galpeter@linkio.hu
+36301952773

Az adataid biztonságban vannak

Szeretném én is automatizálni az árajánlat küldésemet

Töltsd ki az űrlapot és 1-2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, válaszolunk minden kérdésedre valamint ha szeretnéd akkor elindítjuk a folyamatot.