Linkio.hu

⚠️ Nem találod a nagykereskedődet? Semmi gond! Előfizetők számára ingyenesen integráluk új nagykereket! 

Kösd össze a nagykereskedőd termékeit a webáruházaddal és frissíts mindent automatikusan

A Linkio segítségével automatikus adatkapcsolatot lehet kiépíteni a nagykereskedő és a Te saját webáruházad között, így a nagykereskedő termékei, azok készlet és ár adatai teljesen automatikusan tudnak frissülni a webáruházadban.

400+ azonnal elérhető magyar nagykereskedő
Kompatibilis a legnépszerűbb rendszerekkel
Azonnal indítható, nincs fejlesztési költség

.

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció

termekek
Nincs többé unalmas, idegörlő rabszolgamunka

A Linkio lehetővé teszi, hogy nagykereskedőid termékeit gyorsan és hatékonyan tölthesd fel a webáruházadba. Ez megszünteti a manuális, egyesével történő termékfeltöltés fáradságos és időigényes folyamatát.

Idő- és Költségmegtakarítás

A Linkio használata jelentős időt és költséget takarít meg, mivel nincs szükség külön munkaerőre az adatok manuális kezeléséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a megtakarított időt és erőforrásokat más, üzleti növekedést elősegítő tevékenységekre fordíthasd

Versenyelőny a Piacon

A gyors és pontos termékfeltöltés lehetővé teszi, hogy e-kereskedőként lépést tarts a piaci igényekkel, és előnyt szerezz versenytársaiddal szemben.

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció

Kereskedj a modern kor elvárásai alapján
ismerd meg a legnépszerűbb stratégiákat

A Linkio.hu segítségével könnyedén integrálhatók azok a nagykereskedők, akik különböző márkákat, mint például Samsung vagy Daewoo értékesítenek. Ennek eredményeként a kereskedők képesek létrehozni olyan márkaboltokat, amelyek széleskörű és változatos kínálattal rendelkeznek, meghaladva ezzel a piacon lévő versenytársak, mint az emag.hu vagy az alza.hu kínálatát.

A kiegészítő termékek értékesítése kulcsfontosságú az online kereskedelemben. Ezek a termékek nemcsak a fő termékeket egészítik ki, hanem növelik a tranzakció értékét is. A Linkio.hu rendszere lehetővé teszi, hogy a kereskedők egyszerűen válogassanak és integrálják ezeket a termékeket webáruházukba.

A marketplace webáruházak olyan online piacterek, ahol a kereskedők számos különböző terméket kínálhatnak, teremtve ezzel egy sokszínű és vonzó vásárlási élményt a felhasználók számára. A Linkio.hu segítségével a kereskedők képesek létrehozni ilyen webáruházakat, amelyek könnyen szinkronizálhatóak és kezelhetőek.

Megtetszett a Linkio? Kérj ingyenes konzultációt!

Teljeskörű segítséget nyújtunk a szoftver megismerésén keresztül, a nagykereskedőkkel való szerződéskötésen keresztül a webáruházba való termékbetöltésig. 

Automatizáld a termékfeltöltést és fókuszálj a növekedésre

Termékfrissítések a beszállítóktól

A termékinformációkat szerkesztheted a szinkron indítása előtt. Kezeli a termékegyezéseket ha több beszállítónál is megtalálható. Előnyben részesítheti alegjobb árral vagy szállítási idővel rendelkező termékeket. 

Termékjóváhagyás és kategóriaegyeztetés

Válaszd ki, hogy melyik termékeket szeretnéd importálni. Feleltesd meg a saját kategóriáiddal, termék tulajdonságaiddal, vagy hozz létre akár teljesen újat. 

Szállítási idők, terméktulajdonságok módosítása

A nagykereskedőtől eltérő szállítási időre van szükséged?
Változtatni szeretnél a tulajdonságokon, vagy a garancia időn? Változtasd meg. Könnyű és automatikus.

Automatikus import a nagykerekből, idegörlő rutinmunka nélkül

  • Bármilyen formátum importálása (xml, csv, txt, API stb.)

  • Kiválaszthatod, hogy melyik terméket szeretnéd importálni

  • Több beszállítótól történő termék egyezés esetén előnyben részesítjük például a kedvezőbb árú vagy a kedvezőbb szállítási határidővel rendelkező terméket. 

  • Külföldi beszállító esetén a fordítást és a pénznem kezelését is megoldhatod a rendszeren belül. 
Halász Pál
Halász Pálkonzolkiraly.hu
Tovább olvasom
Ráadásul több tucat óra rabszolgamunkát spóroltam meg. Mindent egyszer beállítottunk, és azóta minden automatikusan történik. Péter és csapata mindenben segített.
1_integracio_nagykerekhez_png (2)