Linkio.hu

Segítünk megtalálni és összekötni téged a tökéletes viszonteladókkal.

Csatlakoztasd nagykereskedésedet a Linkio rendszeréhez, és kínálj azonnali API kapcsolatot a viszonteladóid számára. Stratégiai együttműködés keretében pedig további innovatív szolgáltatásokkal segítheted a viszonteladóidat. 

Azonnali kapcsolat 20.000+ webáruházhoz
Célzott direkt hirdetési lehetőségek
Dropshipping szolgáltatást biztosítunk

Nagykereskedők csatlakozása a Linkio-hoz

Hogy tud csatlakozni egy nagykereskedés vagy egy gyártó a Linkio rendszeréhez?

A nagykereskedőknek elegendő egy regisztrációs űrlapot kitölteni a Linkio rendszerében és ezzel létre is jön a csatlakozás. Annak érdekében, hogy a webáruházak be tudják kötni majd az adott beszállítót, szükség van a csatlakozási adatok (feed, XML, CSV, API) megadására is. Ezt elegendő csak az első partner bekötésénél megadni. Ezek nem kerülnek rögzítésre a Linkio rendszerében, csak a csatlakozás sablonjának az elkészítéséhez szükségesek. Minden webáruházzal egyedileg szerződik le a nagykereskedő és bocsátja rendelkezésre a kapcsolat létrehozásához szükséges adatokat, hisz lehetséges, hogy partnerenként különböző kínálatot, árat és készletet kíván megjeleníteni az adott beszállító. 

A nagykereskedői regisztráció linkje itt található:

data5
data2

Milyen adatokat kell megadni a nagyker regisztráció során?

A vállalkozás adatain kívül a következő adatok megadása szükséges:

 • rövid leírás: azoknak a kategóriáknak a felsorolása, amelyek a leginkább fókuszban vannak a nagykereskedésben
 • hosszú leírás: A vállakozásról egy 5-10 mondatos leírás, amely végén szerepeltetni kell, hogy ki az a személy akit keresni lehet a csatlakozással kapcsolatban és az elérhetőségei.
 • termékkörök: ki lehet választani többet is, ami jellemző az adott nagykereskedésre.
 • nagykereskedés típusa: nagykereskedő, importőr, gyártó. Ezeket lehet megjelölni, de akár többet is.
 • logó feltöltése

Mennyibe kerül a csatlakozás a Linkio-hoz a nagykereskedőnek, gyártónak?

A csatlakozás ingyenes! a nagykereskedők és a gyártók számára is. Vannak olyan előfizetési csomagjaink, melyek azt a célt szolgálják, hogy minél több webáruház csatlakozzon az adott nagykereskedéshez és kínálatából minél több terméket jelenítsen meg a webshopjában. Ezek segítségével a Linkio aktívan segíti a nagykereskedéseket és a gyártókat a megfelelő partnerek megtalálásában. 

A csomagokban található szolgáltatások részletes tartalma és árai ezen a linken érhetőek el:
https://linkio.hu/nagykereskedoknek/

data4
data3

Ha csatlakozom a Linkio-hoz nagykereskedőként, akkor minden ügyfél automatikusan látja az áraimat és be tudja kötni a termékeimet?

Nem! Ha egy nagykereskedő szerepel már  a Linkio rendszerében, az nem azt jelenti, hogy minden Linkio-s ügyfél automatikusan látja az adatait. Kizárólag az adott beszállítóval szerződésben álló webáruházak láthatják azt, mivel a csatlakozáshoz szükséges adatok az adott partnerhez vannak társítva, és csak az ő Linkio-jában szerepelnek. Nem egy nagy közös Linkio adatbázis van, hanem minden ügyfélnek saját kis Linkio fiókja, amiben csak a saját nagykerei vannak bekötve.

További gyakori kérdések és válaszok

Ez elegendő csak az első partner bekötésekor elküldeni emailben a nagyker@linkio.hu e-mail címre, de lehet már a regisztráció után is. Erre azért van szükség, hogy ki tudjuk alakítani a nagyker bekötéséhez sablont a rendszerben.

Amennyiben van Linkio fiókja és akár a legolcsóbb előfizetése, úgy akkor igen.

Olyan nagykereskedések és gyártók, akik technikailag képesek megfelelő formátumú csatlakozási adatokat adni az egyes kiskereskedelmi partnereknek, és amennyiben az szerződésben áll vele. A nagykereskedések egy része szerződött Linkio partner, egy része meg még nem, de a technikai lehetőség az integrációra adott.

Kizárólag az adott beszállítóval szerződésben álló webáruházak láthatják a  a nagykereskedő terméklistáját, árait és készletinformációit, mivel a csatlakozáshoz szükséges adatok az adott partnerhez vannak társítva, és csak az ő Linkio-jában szerepelnek

Hogyan tudja segíteni a Linkio a megfelelő viszonteladók megtalálását?

Az előfizetési csomagjaink azt a célt szolgálják, hogy minél több webáruház csatlakozzon az adott nagykereskedéshez és kínálatából minél több terméket jelenítsen meg a webshopjában.

Spórolj 20%-ot Éves előfizetés
Havi előfizetés

Trader Starter csomag

Ft 19 990 + ÁFA / hó
 • Megjelenés a nagyker keresőben
 • Konzultáció szakértőnkkel

Trader PRO csomag

Ft 32 990 + ÁFA / hó
 • Megjelenés a Nagyker keresőben
 • Konzultáció szakértőnkkel
 • Egyszeri e-mail ajánló küldése webshop partnereknek
 • Partnerbolt program
 • Dropshipping szolgáltatás
 • Push értesítés küldése Linkio fiókba
Népszerű

Trader Maxi csomag

Ft 79 000 + ÁFA / hó
 • A nagykerkereső ajánlási rendszere előre veszi a a találat ilistán.
 • Konzultáció szakértőnkkel
 • Kiemelt partner megjelölés a keresőben
 • Gyakoribb e-mail ajánló küldése webshop partnereknek
 • Gyakoribb push értesítés küldése Linkio fiókba
 • Partnerbolt program
 • Dropshipping szolgáltatás
 • Közös marketing megjelenések
 • Linkio bevezetők ajánlása webshopoknak

A Linkio szolgáltatások
részletes bemutatása

A Linkio.hu oldal nagyker keresője előre veszi a találati listán az adott nagykereskedőt a kijelölt termékkörökben.

A nagykereskedő partnerekért felelős szakértőnk egy rövid megbeszélés keretében egyeztet a Linkio-val kapcsolatos lehetőségekről.

A nagyker keresőben és a Linkio felületén a nagykereskedések bekötésénél előre sorolja és kiemeli az adott nagykereskedést, mint stratégiai partnert és feltünteti, hogy kiemelt / stratégia partner.

 • Egyszeri: A Linkio webáruházaknak kiküldött hírlevélben tájékoztatjuk őket a Linkio-ba újonan bekerült nagykereskedésekről.
 • Gyakori: A Linkio webáruházaknak heti/havi rendszerességgel kiküldött hírlevélben tájékoztatjuk őket az új nagykereskedésekről és azok akcióiról.
 • Egyedi:HA az adott nagykereskedőnek van valami promóciója, vagy akciója akkor azt soron kívül is kiküldjük a webáruházaknak.

A Linkio felületén belül van lehetőség küldeni push üzeneteket a felhasználóknak, amelyek adott esetben célzottabbak lehetnek mint egy átlagos e-mail.

A nagykereskedés partnerei számára nyújtott szolgáltatás, mely keretében az adott nagykereskedő meglévő és jövőbeli partnerei számára egy új webáruházat segít elindítani a Linkio segítségével. Ebbe a webáruházba már bekötésre kerül az adott nagyker termékkínálata.

Szállítmányozó partnerünk kedvező árazású kiszervezett Dropshipping szolgáltatással áll nagykereskedőink rendelkezésére. • hírlevél saját partneri adatbázisból, közös megjelenések, bannercsere, nagykerkereső banner hirdetés.
 • Bővebb megjelenések: hírlevél saját partneri adatbázisból, közös megjelenések, bannercsere, nagykerkereső banner hirdetés.

Partnereink a Linkio fiókok beállítása soránegy szaktanácsadó, bevezető kolléga segítségével állítják be az integrációkat. A bevezetést végző szakértőnk a folyamat során meghatározott partnereket fog ajánlani a webáruház tulajdonosoknak.

Felhasználói igények alapján vállalunk egyedi fejlesztési igények kielégítését is.

Amennyiben a nagykereskedő ad át speciális adatokat is a rendszerbe, úgy azokat beállítjuk a webáruházak számára feldolgozható értékké.Tetszik a rendszer és keresed a komolyabb együttműködés lehetőségét? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk.

Folkmann Ferenc

Stratégiai vezető
folkmann.ferenc@linkio.hu
+3620 805 1747

Az adataid biztonságban vannak 

Jelentkezem nagyker partnernek

Töltsd ki az űrlapot és 1-2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, válaszolunk minden kérdésedre valamint küldjük a szerződést illetve a számlát.