Linkio.hu

Kínálj azonnali adatkapcsolatot partnereid számára és szerezz új viszonteladókat

Csatlakoztasd nagykereskedésedet a Linkio rendszeréhez, és kínálj azonnali API kapcsolatot a viszonteladóid számára. Stratégiai együttműködés keretében pedig további innovatív szolgáltatásokkal segítheted a viszonteladóidat. 

Azonnali kapcsolat 20.000+ webáruházhoz
Célzott direkt hirdetési lehetőségek
Dropshipping szolgáltatást biztosítunk

Nagykereskedőkre szabott megoldásaink

segítségével kereskedj a

modern kor elvárásai alapján

A Linkio egy piacvezető integrációs platform, amin keresztül több ezer kereskedő szinkronizálhatja a nagykereskedők termékeit a saját webáruházába. Folyamatosan keresik az újabb és újabb nagykereskedőket, mi pedig segítünk nekik hogy Téged is megtalálhassanak. 

Használd a Linkio-t, hogy professzionális API és Dropshipping szolgáltatást nyújthass a viszonteladóidnak

A Linkio leveszi a terhet a válladról, és úgy tudsz azonnali, modern API kapcsolatot biztosítani a viszonteladóid számára, hogy egyik felet sem terhelik drága fejlesztési költségek.

Segítünk megtalálni és összekötni téged a tökéletes viszonteladókkal.

Ebben Nagyker Keresőnk is a segítségedre lesz, ahol listázzuk a nagykereskedésedet, hogy a viszonteladók a lehető legkönnyebben találjanak rád, valamint minden szükséges kommunikációban is segítünk (e-mail kampány, valamint automata push értesítések az potenciális viszonteladóknak)  

Nagykereskedőként egy személyes konzultáció is jár a számodra, ahol a nagykereskedőkre specializálódott kollegánk segít felkutatni a hozzád leginkább passzoló viszonteladókat, legyen ez magyar vagy éppen külföldi.

Hirdess direkt a célközönségednek a lehető legköltséghatékonyabban

A Linkio-nál összegyűlnek a kereskedők és a viszonteladók.
Az egyik legnépszerűbb hírlevelünk (több mint 10.000 kereskedőnek küldjük) a heti rendszerességgel küldött termékajánló hírlevelünk.

Azért népszerű, mert nem csak új termékeket ajánlunk, hanem azt az előre kiépített adatkapcsolatot is, amin keresztül a viszonteladó  szinkronizálhatja is a slágertermékeket a saját webáruházába. (ehhez csak az kell, hogy kössön egy szerződést a viszonteladóval) 

Nagykereskedő partnereinknek lehetővé tesszük, hogy havi rendszerességgel benne legyenek ebben a hírlevélben. 

e-mail
nagykerek-ban
multistore
Képernyőfotó 2023-06-22 - 14.53.03

Küldj automata push üzeneteket a potenciális viszonteladók számára

Minden kereskedőt, aki a Linkio rendszerét használja megkülönböztetjük iparáganként, így pontosan tudjuk, hogy melyik nagykereskedő termékét, melyek Linkio előfizetőnek kell ajánlani.
Így nem kell kéretlen tolakodó reklámként fogja értelmezni, hanem egy számára nagyon hasznos ajánlásként, így pedig a potenciális megkeresések és megállapodásak száma is magasabb viszonteladó és nagykereskedő között. 

Nagykereskedő partnereinknek lehetővé tesszük, hogy havi rendszerességgel automata push értesítéseket küldjenek azoknak a viszonteladóknak, akik számukra a leginkább releváns. 

Emeld új szintre együttműködésed a partnereiddel

Lehetőséget biztosítunk a nagykereskedőknek, hogy költséghatékonyan biztosítsanak webáruházakat a viszonteladóik számára. Milyen előnyökkel jár ez? 

 • partnerek számának bővítése – a Linkio-n keresztül olyan potenciális értékesítők is megtalálnak, akik eddig nem.
 • értékesítés volumen növelése – Minden partnerénél akár a teljes kínálat a meg tud jelenni egyszerűen.
 • lojatilás növelése – a kereskedő partnerek lojalitása nő egy modern és költséghatékony webáruház biztosítása révén.

A Linkio szolgáltatások
részletes bemutatása

A Linkio.hu oldal nagyker keresője előre veszi a találati listán az adott nagykereskedőt a kijelölt termékkörökben.

A nagykereskedő partnerekért felelős szakértőnk egy rövid megbeszélés keretében egyeztet a Linkio-val kapcsolatos lehetőségekről.

A nagyker keresőben és a Linkio felületén a nagykereskedések bekötésénél előre sorolja és kiemeli az adott nagykereskedést, mint stratégiai partnert és feltünteti, hogy kiemelt / stratégia partner.

 • Egyszeri: A Linkio webáruházaknak kiküldött hírlevélben tájékoztatjuk őket a Linkio-ba újonan bekerült nagykereskedésekről.
 • Gyakori: A Linkio webáruházaknak heti/havi rendszerességgel kiküldött hírlevélben tájékoztatjuk őket az új nagykereskedésekről és azok akcióiról.
 • Egyedi:HA az adott nagykereskedőnek van valami promóciója, vagy akciója akkor azt soron kívül is kiküldjük a webáruházaknak.

A Linkio felületén belül van lehetőség küldeni push üzeneteket a felhasználóknak, amelyek adott esetben célzottabbak lehetnek mint egy átlagos e-mail.

A nagykereskedés partnerei számára nyújtott szolgáltatás, mely keretében az adott nagykereskedő meglévő és jövőbeli partnerei számára egy új webáruházat segít elindítani a Linkio segítségével. Ebbe a webáruházba már bekötésre kerül az adott nagyker termékkínálata.

Szállítmányozó partnerünk kedvező árazású kiszervezett Dropshipping szolgáltatással áll nagykereskedőink rendelkezésére. • hírlevél saját partneri adatbázisból, közös megjelenések, bannercsere, nagykerkereső banner hirdetés.
 • Bővebb megjelenések: hírlevél saját partneri adatbázisból, közös megjelenések, bannercsere, nagykerkereső banner hirdetés.

Partnereink a Linkio fiókok beállítása soránegy szaktanácsadó, bevezető kolléga segítségével állítják be az integrációkat. A bevezetést végző szakértőnk a folyamat során meghatározott partnereket fog ajánlani a webáruház tulajdonosoknak.

Felhasználói igények alapján vállalunk egyedi fejlesztési igények kielégítését is.

Amennyiben a nagykereskedő ad át speciális adatokat is a rendszerbe, úgy azokat beállítjuk a webáruházak számára feldolgozható értékké.Hogyan válhatsz nagykereskedő
partnerünkké és mennyibe kerül?

A nagykereskedők számunkra is fontos partnerek így mindössze egy jelképes havi összeget kérünk el azért, hogy a partnerünk legyél. Válassz csomagot. 

Spórolj 20%-ot Éves előfizetés
Havi előfizetés

Trader Starter csomag

Ft 19 990 + ÁFA / hó
 • Megjelenés a nagyker keresőben
 • Konzultáció szakértőnkkel

Trader PRO csomag

Ft 32 990 + ÁFA / hó
 • Megjelenés a Nagyker keresőben
 • Konzultáció szakértőnkkel
 • Egyszeri e-mail ajánló küldése webshop partnereknek
 • Partnerbolt program
 • Dropshipping szolgáltatás
 • Push értesítés küldése Linkio fiókba
Népszerű

Trader Maxi csomag

Ft 79 000 + ÁFA / hó
 • A nagykerkereső ajánlási rendszere előre veszi a a találat ilistán.
 • Konzultáció szakértőnkkel
 • Kiemelt partner megjelölés a keresőben
 • Gyakoribb e-mail ajánló küldése webshop partnereknek
 • Gyakoribb push értesítés küldése Linkio fiókba
 • Partnerbolt program
 • Dropshipping szolgáltatás
 • Közös marketing megjelenések
 • Linkio bevezetők ajánlása webshopoknak
Tetszik a rendszer és keresed a komolyabb együttműködés lehetőségét? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk.

Folkmann Ferenc

Stratégiai vezető
folkmann.ferenc@linkio.hu
+3620 805 1747

Az adataid biztonságban vannak

Jelentkezem nagyker partnernek

Töltsd ki az űrlapot és 1-2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, válaszolunk minden kérdésedre valamint küldjük a szerződést illetve a számlát.