Linkio.hu

Vedd meg most kedvezménnyel, és indítsd el később az előfizetésedet 😱

Ilyen kedvezményekkel nagyon ritkán tudsz élni. Fizess elő a Linkio szolgáltatására Black Friday kedvezménnyel, és vezetsd be akkor, amikor lesz rá időd. Akár jövőre! Az előfizetésed csak onnantól számítva fog ketyegni, amikor a rendszered már üzemkész és működik

Miért mondom azt, hogy SOHA vissza nem térő kedvezményekkel?

Decembertől a Linkio szolgáltatásai drasztikusan megváltoznak,
most viszont még biztosíthatod magadnak, azokat a kedvezményeket,
amelyet SOHA TÖBBET nem fogunk biztosítani!  

6 DÍJMENTES EXTRA kizárólag a Black Friday kampány keretén belül.

Teljeskörű bevezetési támogatás

Ebben a kampányban tudod utoljára(!) igénybe venni az ingyenes bevezetési támogatást.  Decembertől ez fizetős szolgáltatás lesz és SOHA TÖBBET nem lesz ingyenes

Ingyenes nagyker bekötés (nem támogatott nagykerek is)

Ebben a kampányban tudod utoljára igénybe venni az ingyenes nagyker bekötési szolgáltatást. Most még hozhatsz bármilyen nagykereskedést, ingyenesen integráljuk

Személyes betanítás, közös testreszabás

A Linkio szoftver használatát személyesen tanítjuk meg neked és személyesen segítünk, hogy a nagykereskedők adatait 100%-osan testre tudd szabni 

Biztonsági mentések és a legmagasabb adatbiztonság

A szinkronizáció indítása előtt biztonsági mentést készítünk a webáruházad tartalmáról, hogy azt bármikor vissza tudd állítani.  

A legújabb funkciókat díjmentesen frissítjük

A Linkio egy öntanuló rendszer, a legújabb frissítéseket pedig díjmentesen tesszük elérhetővé egészen addig, amíg előfizetsz

Utoljára kapod meg a jelenleg érvényes árakon

Decemberben átalakítjuk a teljes árazási modellünket, így a jelenleg érvényes árakon utoljára tudsz előfizetni

Utoljára tudod igénybe venni az ingyenes bevezetési támogatást.

Decembertől a Linkio bevezetési támogatását külső szakértőknek fogjuk kiszervezni.

A Linkio a piacon található egyik legkomplexebb integrációs platform, ahol már több száz ügyfél egyedi igényét kezeltük le. Bizton állíthatom, hogy szinte mindent testre tudsz benne szabni, de pont ez a fajta komplexitása eredményezi azt, hogy a használata szakértelmet igényel. 

Most még ingyenes, de ezután fizetős lesz

A Linkio kezdeti időszakában ezt a szolgáltatást, tanácsadással és oktatással együtt ingyenesen biztosítottuk, és most van az utolsó alkalom, hogy ezt ingyenesen tudod igénybe venni! Decembertől a külsős munkatársak és a Linkio részéről is fizetős szolgáltatássá válik. 

bevezetesi-tamogatas

Ha nem találod meg a bekötött nagykereskedők között azt, akit keresel, akkor ingyenesen integráljuk

Most még ingyenes, de ez is változik

Bár már több mint 400 nagykereskedőt tudunk bekötni a Linkio-ba, mindig lesznek olyanok, akikkel még nem állunk kapcsolatban. 

Ha Te pont ilyen nagykereskedőt keresel, akkor ezt MOST UTOLJÁRA még ingyenesen beintegráljuk, de ez is változni fog. 

1.2m+

bekötött termék
12.3k
Project Done
100%
Clients Satisfied
6.5k+
Happy Customers

Szinkronizáljuk a termékeidet annyi áruházba amennyibe szeretnéd.

Akár több áruházat is bevonhatsz a kampányba, az összes áruházra vonatkozik a Black Friday kedvezmény

Fizess elő most kedvezményekkel
és indítsd el az előfizetésedet később

Válaszd ki azt a csomagot amelyik a számodra leginkább szimpatikus. A kampány részvételének a feltétele, hogy éves díjat fizess, ami már önmagában 30%-al olcsóbb mint a havi előfizetős DE MÉG EBBŐL IS  biztosítunk 20% kedvezményt! 

íme a Black Friday (-30% - 20%) kedvezménnyel csökkentett nettó árak éves díjai

Starter csomag

59 880 Ft

47 904 Ft

3 990 + ÁFA / hó

Basic csomag

155 880 Ft

124 704 Ft 

10 392+ ÁFA / hó

Pro csomag

299 880 Ft

239 904  Ft

19 992 + ÁFA / hó

Pro Max csomag

479 880 Ft

383 904  Ft

31 992 + ÁFA / hó

Business csomag

708 000 Ft

566 400 Ft

47 200 + ÁFA / hó

Hogyan tudok élni a Black Friday kedvezménnyel?

1, Lépés Regisztrálj magadnak egy Linkio fiókot itt: https://regisztracio.linkio.hu/

2, A regisztráció után, jelentkezz be a Linkio fiókodba, amihez a hozzáféréseket e-mailben küldjük el. 
A jobb felső sarokban fogsz találni egy „Fiókom” menüt, amit ha legörgetsz, akkor találni fogsz egy „Csomag” fület. 

3, Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és rendeld meg.
FONTOS! A Linkio felületén belül még az eredeti árakat fogod látni, de ez ne zavarjon téged mert
a Linkio munkatársai úgyis keresni fognak téged telefonon és segítenek a teljes folyamatban, valamint jóváírják számodra a Black Friday kedvezményt 

4, Miután meggyőződtél róla, hogy már a kedvezményes áron rendelted meg az előfizetést,
fizesd ki átutalással vagy bankártyás fizetéssel 

5, Jelöld meg azt az időszakot, amikor kereshetünk téged a bevezetés indításával kapcsolatban

Miért éri meg most előfizetni?

A Linkio.hu Black Week ajánlata alapján több ok is van, amiért most éri meg előfizetni:

1. **Ritkán elérhető kedvezmények**: Az előfizetés Black Friday kedvezménnyel kapható, és csak akkor kezdődik, amikor a rendszer teljesen üzemkész.

2. **Egyedi, soha vissza nem térő kedvezmények**: A szolgáltatások decemberben megváltoznak, így a jelenlegi kedvezmények kizárólag a Black Friday kampány idején érhetők el.

3. **Ingyenes bevezetési támogatás**: Ezt a támogatást csak a kampány idején biztosítjuk ingyenesen, később fizetős lesz.

4. **Ingyenes nagyker bekötés**: Akármilyen nagykereskedést ingyenesen integrálunk, ami később már nem lesz ingyenes.

5. **Személyes betanítás és testreszabás**: A szoftver használatát személyesen tanítjuk meg, segítve az adatok testreszabását.

6. **Biztonsági mentések és adatbiztonság**: A szinkronizáció előtt biztonsági mentést készítenünk, garantálva az adatok biztonságát.

7. **Ingyenes frissítések**: A Linkio öntanuló rendszere a legújabb funkciókat ingyen frissíti előfizetési időszak alatt.

8. **Jelenlegi árak**: Decemberben az árazási modell megváltozik, így a mostani árakon utoljára lehet előfizetni.

A Linkio.hu-nak ez a különleges ajánlata különösen azok számára érdekes, akik hosszú távú, költséghatékony megoldást keresnek online kereskedelmi tevékenységük támogatására【6†source】.

Magyarországon a vállalkozások adózása során a költségek levonhatóak az adóalapból. Ha egy cég a Linkio szolgáltatásra előfizet és ezt költségként elszámolja, akkor a költség leírható az adóalapból, csökkentve ezzel az eredmény után fizetendő társasági adót. Az ilyen beszerzés további előnye, hogy ha a szolgáltatás növeli a hatékonyságot és segít a forgalom bővítésében, akkor a következő évben a magasabb forgalom révén potenciálisan magasabb nyereséget érhet el a cég, amivel növelheti vállalkozásának értékét és piaci pozícióját. Az adózás specifikus szabályaihoz és a költségelszámolás pontos módjához érdemes adószakértőt vagy könyvelőt konszultálni.

Egy olyan versenyképes piacon, ahol már több száz cég használ integrációs platformokat, mint amilyen a Linkio, fontos, hogy egy vállalkozás ne maradjon le a digitális fejlődésben. A Linkiohoz hasonló szolgáltatások automatizálják a kereskedelmi folyamatokat, csökkentik a hibák lehetőségét, és időt takarítanak meg, amelyet a vállalkozások értékesítési és marketing tevékenységekre fordíthatnak. Ezek a rendszerek hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez, új piacok eléréséhez, és segítenek abban, hogy a vállalatok megőrizzék vagy növeljék piaci részesedésüket. Ezért éri meg csatlakozni egy ilyen szolgáltatáshoz, hogy versenyben maradhasson és előnyt szerezzen a többi piaci szereplővel szemben.

Ha most kifizeti a Linkio szolgáltatás előfizetési díját, akkor a bevezetési időszakot a 2024-es év bármelyik napjára ütemezheti. Az előfizetési díj számlálója pedig csak akkor kezd el ketyegni, amikor a bevezetés megtörténik és a rendszer élesen működik. Ez rugalmasságot biztosít a cégnek, lehetővé téve, hogy a bevezetést a számára legalkalmasabb időpontban hajtsa végre.

Jelenleg a Linkio Black Week ajánlatának részeként élvezheti az ingyenes bevezetési támogatást és az ingyenes nagykereskedelmi integrációt, amelyek később már fizetős szolgáltatássá válnak. Ez azt jelenti, hogy ha most előfizet, nemcsak a jövőbeli áremelkedésektől óvja meg vállalatát, hanem olyan hozzáadott értéket is kap, amely később további költségekkel járna. Ez a két ingyenes szolgáltatás jelentős megtakarítást jelenthet, és elősegítheti a zökkenőmentes és költséghatékony bevezetést.

1, Regisztrálj magadnak egy Linkio fiókot itt: https://regisztracio.linkio.hu/

2, A regisztráció után a jobb felső sarokban fogsz találni egy „Fiokom” menüt, amit ha legörgetsz, akkor találni fogsz egy „Csomag” fület. 

3, Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és rendeld meg. FONTOS! A Linkio felületén belül még az eredeti árakat fogod látni, de ez ne zavarjon téged mert a Linkio munkatársai úgyis keresni fognak téged telefonon és jóváírják a kedvezményt 

4, Miután meggyőződtél róla, hogy már a kedvezményes áron rendelted meg az előfizetést, fizesd ki átutalással vagy bankártyás fizetéssel 

5, Jelöld meg azt az időszakot, amikor kereshetünk téged a bevezetés indításával kapcsolatban

Kérdésem van a Black Friday kedvezménnyel

Töltsd ki az űrlapot és visshahívunk, hogy minden kérdésedre válaszoljunk.