Linkio.hu

Automatikusan naprakészen tartjuk a terméked készletét és árait

Nem kell többé azon aggódnod, hogy a készleteid és az áraid naprakészek. legyenek.  A rendszer automatikusan figyeli a nagykereskedőknél történő változásokat és frissíti a webáruházadban a készleteket és az árakat. 

  • Automatikus ár és készlet szinkron

  • Automatikus árrések létrehozása ársávok, kategóriák, és gyártók és webáruházak alapján.

  • Készletezési szabályok és prioritások, pl.: vegye figyelembe a saját készletet és csak utána értékesítse a nagyker készletét. 
Halász Pál
Halász Pálkonzolkiraly.hu
Tovább olvasom
Mielőtt felfedeztük a Linkio-t, az Excelben bonyolult módon foglalkoztunk a beszállítók árrésével. Sok hiba volt, és nem volt egyértelmű. Most minden úgy működik, ahogy kell.

Legyen neked mindig a legjobb árad, automatikusan!

Megmutatja a legjobb beszerzési árat

A rendszer figyeli a kamerához tartozó beszerzési ajánlatokat a nagykereskedőktől és mindig annak a nettó beszerzési árára teszi rá az általad alkotott árszabályt, ahol a legolcsóbb a beszerzési ár és van elengedő készlet. 

Megtetszett a Linkio? Kérj ingyenes konzultációt!

Teljeskörű segítséget nyújtunk a szoftver megismerésén keresztül, a nagykereskedőkkel való szerződéskötésen keresztül a webáruházba való termékbetöltésig. 

Az automatikus készlet és ár szinkronizáció a nagykereskedőkkel nem csak időt takarít meg, hanem biztosítja, hogy webáruházad mindig naprakész legyen.

Ezáltal elkerülhetők a készlethiányok és az árazási hibák, ami növeli az ügyfél-elégedettséget és a hűséget.

Az automatizált folyamatok lehetővé teszik a gyorsabb reagálást a piaci változásokra, így webáruházad mindig versenyképes maradhat, miközben Te a vállalkozásod más fontos feladataira összpontosíthatsz.

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció