Automatikus import a nagykereskedőktől, idegörlő rutinmunka nélkül

A Linkio segítségével a nagykereskedők termékeit könnyedén be lehet importálni a webáruházadba, ezáltal a webáruházak tulajdonosai hatékonyabban kezelhetik készleteiket és áraikat, növelve ezzel üzletük hatékonyságát és versenyképességét.

  • Bármilyen formátum importálása (xml, csv, txt, API stb.)

  • Kiválaszthatod, hogy melyik terméket szeretnéd importálni

  • Több beszállítótól történő termék egyezés esetén előnyben részesítjük például a kedvezőbb árú vagy a kedvezőbb szállítási határidővel rendelkező terméket. 

  • Külföldi beszállító esetén a fordítást és a pénznem kezelését is megoldhatod a rendszeren belül. 
Halász Pál
Halász Pálkonzolkiraly.hu
Tovább olvasom
Ráadásul több tucat óra rabszolgamunkát spóroltam meg. Mindent egyszer beállítottunk, és azóta minden automatikusan történik. Péter és csapata mindenben segített.
1_integracio_nagykerekhez_png (2)

Ismertesd fel automatikusan az azonos termékek a beszállítóktól

Így nem lesznek felesleges termékmásolatok

Így ugyan az a kamera nem fog akár háromszor is szerepelni a webáruházadban, mindössze egyszer, ráadásul a legjobb áron. 

Megmutatja a legjobb beszerzési árat

A rendszer figyeli a kamerához tartozó beszerzési ajánlatokat a nagykereskedőktől és mindig annak a nettó beszerzési árára teszi rá az általad alkotott árszabályt, ahol a legolcsóbb a beszerzési ár és van elengedő készlet. 

Megtetszett a Linkio? Kérj ingyenes konzultációt!

Teljeskörű segítséget nyújtunk a szoftver megismerésén keresztül, a nagykereskedőkkel való szerződéskötésen keresztül a webáruházba való termékbetöltésig. 

Fedezd fel a Linkio rendszer lenyűgöző képességeit, hogy egyszerűen és hatékonyan köthess be nagykereskedőket a webáruházaba!

Az első útmutató https://wiki.link-io.app/hu/sugo/nagykereskedo-bekotese részletesen bemutatja, hogyan kereshetsz és köthetsz be nagykereskedőket, lépésről-lépésre, egyszerűen és gördülékenyen.

A második link https://wiki.link-io.app/hu/sugo/nagyker-beallitasok tovább viszi ezt az utazást, ahol megtanulhatod, hogyan szabályozhatod az árakat, szinkronizálhatod a készletet, és optimalizálhatod a webáruházadat a maximális hatékonyság és nyereségesség érdekében.

Ezek az útmutatók kulcsfontosságúak mindenki számára, aki a Linkio rendszerrel maximalizálni kívánja online üzleti sikerét.

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció