Linkio.hu

Milyen webáruház motorokkal

működik a szinkronizáció a Linkioban?

A Linkio API alapú kommunikációval kompatibilis a Shoprenterrel, valamint rendelkezünk hivatalos Shoprenter applikációval is, így bármilyen Shoprenter csomagban lévő előfizető tudja használni a Linkio integrációs megoldását. 

API alapú kommunikációval kompatibilis a Linkio az UNAS rendszerével, így bármilyen UNAS előfizető számára használható. Az API alapú integráció nagy előnye a biztonság és a gyorsaság, mivel az adatokat biztonságos csatornákon keresztül továbbítják, és a rendszer képes gyorsan reagálni a változásokra és frissítésekre.

A Shopify a Linkioval egy XML kimenettel kapcsolható össze. A Linkio készít egy publikusan elérhető XML kimenetet, amit a Shopify webáruházad be tud olvasni. Ha kérdésed merül fel a működésével kapcsolatban, akkor írj nekünk a Chat felületen és nagyon szívesen segítünk. 

A WooCommerce a Linkio-val egy XML kimenettel kapcsolható össze. A Linkio készít egy publikusan elérhető XML kimenetet, amit a WooCommerce webáruházad be tudsz olvasni. Ehhez szükséged lesz egy XML beolvasó pluginra, a legjobb választás a WP All Import használata.  Ha kérdésed merül fel a működésével kapcsolatban, akkor írj nekünk a Chat felületen és nagyon szívesen segítünk. 

A Prestashop a Linkio-val egy XML kimenettel kapcsolható össze. A Linkio készít egy publikusan elérhető XML kimenetet, amit a Prestashop webáruházad be tudsz olvasni. Ha kérdésed merül fel a működésével kapcsolatban, akkor írj nekünk a Chat felületen és nagyon szívesen segítünk. 

Az Opencart szinkronhoz szükséged lesz egy Opencart oldali pluginra, a plugint a Linkio regisztráció után a belső felületen töltheted le.

Amennyiben segítséget szeretnél kérni az API beállításában és telepítésében úgy írj egy e-mailt a info@linkio.hu e-mail címre. 

A Magento2-vel a Linkio egy XML kimenettel kapcsolható össze. A Linkio készít egy publikusan elérhető XML kimenetet, amit a Magento webáruházad be tudsz olvasni. Ha kérdésed merül fel a működésével kapcsolatban, akkor írj nekünk a Chat felületen és nagyon szívesen segítünk. 

Ha külső rendszert szeretnél használni pl.: egyedi fejlesztésű webáruházad van, vagy egy külsős CRM vagy ERP rendszerbe szeretnéd integrálni a tartalmaidat, akkor ezt válaszd ki. 
A Linkio készíteni fog egy publikusan elérhető XML kimenetet, amit be tudsz olvastatni a saját rendszeredbe. A Linkioban elkészítettünk egy egyedi XML szerkesztő felületet, ahol az XML kimenetet olyan formátumra tudod szerkeszteni, ami amire a külső szoftverednek szüksége van. Amennyiben ezt szeretnéd használni, írj nekünk a chat-en és szívesen segítünk.