Linkio.hu

Webshop automatizációs szoftverek

melyekkel növelheted a hatékonyságodat

A Linkio.hu segítségével a nagykereskedők termékadatai közvetlenül integrálhatók az Easy-sales.com rendszerébe.  Gyors piactér integráció az Easy-sales.com segítségével. Az Easy-sales képes azonnal továbbítani a termékadatokat az összes jelentős online piactér felé, mint például az E-mag, Pepita, és további marketplace oldalak felé. Ez a gyorsaság kulcsfontosságú az e-kereskedelmi versenyben, ahol a gyors reakcióidő és a termékek azonnali elérhetősége döntő lehet.

A rendszer lehetővé teszi a termékek gyors és hatékony beküldését a Droposal árajánlat-készítő rendszerbe, ezzel gyorsítva egy árajánlatadás menetét. A Linkio.hu automatikusan frissíti a termékek árait és készletinformációit, így biztosítva, hogy az árajánlatok mindig a legfrissebb adatokon alapuljanak. Ez hozzájárul az ügyfél-elégedettség növeléséhez, mivel a vásárlók naprakész és pontos információkat kapnak. Emellett az automatizált rendszer jelentős idő- és munkaerő-megtakarítást eredményez, lehetővé téve a vállalkozások számára.

A termékbeküldés a PriceKit rendszerébe számos előnnyel jár a kereskedők számára. Először is, ez a folyamat lehetővé teszi a termékek piaci árának hatékony elemzését, amely kulcsfontosságú a versenyképes árazás kialakításában. Másodszor, a PriceKit által nyújtott részletes visszajelzések révén a kereskedők megtudhatják, mely termékeik árazása igényel finomhangolást a piaci igényeknek megfelelően. Harmadszor, az árfigyelő szolgáltatás segítségével a kereskedők folyamatosan tájékozódhatnak a piaci trendekről és az árváltozásokról, lehetővé téve számukra, hogy automatikusan reagáljanak és szükség esetén módosítsák az áraikat.