Linkio.hu

Egy forradalmi eszköz

ami mindent automatizál

amire szükséged lehet

Kiknek hasznos a Linkio?

Azoknak az e-kereskedőknek hasznos a Linkio akik az eladásra kínált termékeiket nagykereskedőktől szerzik be.

A Linkio segítségével automatikus szinkronizációt lehet kiépíteni a nagykereskedő és a Te saját webáruházad között, így a nagykereskedő termékei, azok készlet és ár adatai teljesen automatikusan tudnak frissülni a webáruházadban.

Milyen nagykereskedőket tudunk integrálni?

Minden olyan nagykereskedőt, aki valamilyen automatikusan frissíthető adatfolyamot, úgynevezett feed-et tud biztosítani. Ez lehet egy XML formátum, API kapcsolat vagy egy egyszerű szöveges fájl is. Amennyiben a nagykereskedő tud biztosítani ilyen adatfolyamot, úgy mi tudjuk integrálni.

Elvárás azonban, hogy rendelkezz egy hivatalos viszonteladói szerződéssel a nagykereskedővel. A nagykereskedő az adatfolyamhoz való hozzáférést minden esetben egy ilyen szerződéshez köti, és az adatfolyamhoz a hozzáférési adataidat a szerződéskötés után kapod meg a nagykereskedőtől.

A Linkio felületén belül meg kell adnod ezeket a hozzáférési adatokat és csak utána tud működni a szinkronizáció.

 

Automatizáld a termékfeltöltést és fókuszálj a növekedésre

A Linkio egy nagyker integrációs platform, amelyen keresztül fejlesztői tudás nélkül, azonnal bekötheted a nagykereket a webáruházadba.  

Egy adminisztrációs felületen keresztül pedig a saját preferenciád alapján állíthatod be az integráció működését. A Linkio kiválóan alkalmas több nagyker egyidejű bekötésére és a azonos termékek kezelésére. Nézd meg a bemutató videókat és gondolkodj több nagyker bekötésében.

termekek

400+ azonnal használható nagyker integráció és folyamatos nagyker kedvezmények a Linkio előfizetők számára

Folyamatosan bővítjük az elérhető nagykerekedők számát és folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Linkio előfizetők ne csak egy kiváló integrációs platformot, hanem folyamatos extra kedvezményeket kaphassanak, a nagykereskedőktől és más hasonlóan színvonalas e-kereskedelmi szolgáltatásokból.

Nézd meg, hogy milyen nagykerek és termékek érhetőek el már most is a Linkio segítségével. Használd a Nagyker keresőt!   

nagykerek-ban

Folyamatosan fejlesztünk és nem állunk meg.
Nézd meg a forradalmi újdonságainkat

A Pack2Go egy komplex szolgáltatás, amelyet az XXL Futárral (külső fulfillment és futárszolgáltató) közösen alkottunk meg. Az XXL Futár a Linkio ügyfeleinek elérhetővé tesz egy komplex dropshipping megoldást, amellyel nyereségesen lehet vegyes kosarú rendeléseket is kiszállítani a vevők számára.

Beszerzések és rendelés leadások automatizálása

Automatikus javaslatot tesz a rendeléseidben található termékek beszerzésében, és amennyiben a nagykereskedőd engedélyezi az API kapcsolaton keresztüli rendelés leadást, akkor egy gombnyomással be is küldheted a rendeléseidet.

1 évig ingyenesen használhatod
a Linkio +AI funkcióját.

Az országban elsőként integráltuk a ChatGPT-t a rendszerünkbe, elsők leszünk a mesterséges intelligencia széleskörű kiaknázásában is.