Linkio.hu

pack2go

Nincs többé vegyeskosár probléma!

 

A Log4U (korábbi XXL futár) közösen nyújtott pack2go szolgáltatásunk, egy modern dropshipping 2.0 megoldás, mely segít leküzdeni a vegyeskosár okozta logisztikai problémát.

Hogy mi az a vegyeskosár? 

Amikor a vásárló úgy válogatja össze a termékeket a webáruházadból, hogy azok egyszerre több különböző nagykereskedésben vagy raktárban található termékeket tartalmaznak. Ezek kiszolgálása azért problémás a hagyományos szállítási modellben, mert ahány szállítási pont van, annyiszor keletkezik szállítási költség, ami aztán akár a teljes hasznot is képes elvinni.

A Linkio és Log4U (korábbi XXL futár) közös megoldása esetén összegyűjtjük a különböző nagykereskedésekből a webáruházad összes rendelését, beszállítjuk a logisztikai központunkba, ott összekészítjük, válogatjuk és csomagoljuk a vásárlók számára, majd átadjuk a kiszállító futárszolgálatnak – így a sikeres felvételeket követően, két munkanapon belül a vásárlóhoz érhet a termék. 

Mennyibe kerül ez nekem?

Jelenleg havi nettó 10.000.- Ft-ba csak, ha még június 30-ig jelentkezel az induló kampányunkra.

Jelenleg a Pack2Go szolgáltatás a következő zónákban érhető el:

 1. Zóna: Budapest (már most elérhető)
 2. Zóna: Pest megye (már most elérhető)
 3. Zóna: Magyarország (2023 Q3-Q4)

Itt tudsz előzetesen regisztrálni az adataid megadásával 

Csatlakoztass a Linkio segítségével még több nagykereskedést a webáruházadba, mert már nem kell tartanod a vegyeskosár problémától!

Kiknek lehet hasznos a Pack2Go a Linkio-val együttműködve?

 • Webáruházaknak, ahol egyszerre több nagykereskedő terméke szerepel a kínálatban, akár a saját raktárkészleten kívüli termékek is.
 • Webáruházaknak, amelyek a saját készletük mellett más nagykereskedők termékeit is listázzák, beleértve azokat, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre a saját raktárukban.
 • Webáruházaknak, amelyek jelenleg csak kiskereskedelmi értékesítéssel (B2C) foglalkoznak, de a jövőben viszonteladó partnereknek (B2B) is szeretnének szolgáltatást nyújtani, és előre megoldást kínálni a vegyeskosár problémára.
 • Nagykereskedőknek, akik nem szeretnék saját maguk foglalkozni ügyfeleik dropshipping szállításaival, és szívesen kiszerveznék ezt egy profi csapatnak díjmentesen.
 • Nagykereskedőknek, akik több különböző helyen található raktárat üzemeltetnek, és a szállításokat onnan szeretnék végrehajtani partnereik számára.

Ha nem csak a pack2go szolgáltatásunk érdekel, hanem a logisztikai folyamatok más szintjeiben is tudunk segíteni Neked, akkor olvasd el a Log4u tájékoztatóját!

———————————————————————————

Ebben tud még segíteni Neked a Log4U:

Futárszolgálat közvetítés (
xxlfutar.hu):

 • Használd ki a legjobb és legmegbízhatóbb futárszolgálatok előnyeit Magyarországon, azonos áron és kedvező házhozszállítási díjak mellett, bármely hazai viszonylatban.
 • Rugalmasan választhatsz bármilyen külső felvételi címet.
 • Tapasztald meg az automatikus adatszinkronizációt API kapcsolatunkon keresztül.

  Logisztika és webáruház-kezelés (app.webaruhazlogisztika.eu):
 • Optimalizáld működésed tárolás, készletkezelés, webáruház integráció, rendelés összekészítés, komissiózás, futárszolgálati továbbítás segítségével.
 • Használd ki a futárszolgálatokra vonatkozó szakértelmünket a hatékony kiszállítás érdekében.

  Pack2Go – Dropshipping 2.0:
 • Ismerd meg legújabb megoldásunkat, a Pack2Go-t, a dropshipping szolgáltatások legújabb generációját (Dropshipping 2.0).
 • A Pack2Go hatékony megoldást kínál a vegyeskosár problémájára a logisztika terén.
 • Ez egy olyan szállítási szolgáltatás, amely során partner futárszolgálatunk begyűjti a webáruházad megrendeléseit a különböző nagykereskedőktől, majd külön-külön kiszállítja azokat a vásárlóknak.

A Pack2Go felvételi díján felül az összes többi költséget a Log4U (XXL Futár) rendszere számolja ki és számlázza. A Pack2Go ügyfeleinkre vonatkozóan kedvezményes XXL Üzleti Csomag árak alkalmazandók a futárszolgálati díjakra.

Alig várjuk, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetnek a Log4U integrációs megoldásai webáruházadnak és hogyan fejleszthetik logisztikai folyamataidat. Kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni csapatunkkal további információért vagy konzultáció időpont egyeztetéséhez.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Log4U megoldása iránt, és reméljük, hamarosan együttműködhetünk!-

 

Felkeltettük az érdeklődését? Mi készen állunk a közös munkára. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Folkmann Ferenc

Stratégiai vezető
folkmann.ferenc@linkio.hu
+3620 805 1747