Linkio.hu

Válaszd ki, hog milyen termékeket szeretnél értékesíteni és szabad testre

Nem szeretnéd, hogy ugyanazok a termékadatok legyenek, mint sok más webáruházban is? Használd a beépített AI funkciókat és készítsd személyre szabott leírásokat, termékmegnevezéseket és SEO beállításokat. 

  • Módosítsd szabadon a a termék megnevezését, leírását, paramétereit, árait, termékkódjait, súly adatait és még sok-sok mást.

  • Az általad elvégezett szerkesztést zárolhatod. Nem kell attól tartanod, hogy a nagykertől érkező adat felülírja a következő frissítéskor.

  • Külföldi a beszállító? A beépített AI funkciónak köszönhetőek percek alatt tudod a saját nyelvedre fordítani a beszállító teljes termékállományát. 
Halász Pál
Halász Pálkonzolkiraly.hu
Tovább olvasom
A programozható szabályoknak köszönhetően egyedi tartalommal rendelkezünk. Megszabadultunk a keresőmotorok duplikátumaitól.
Megtetszett a Linkio? Kérj ingyenes konzultációt!

Teljeskörű segítséget nyújtunk a szoftver megismerésén keresztül, a nagykereskedőkkel való szerződéskötésen keresztül a webáruházba való termékbetöltésig. 

Élvezd a teljes szabadságot minden előnyét.

Ki tudod válogatni, hogy a nagykereskedőktől pontosan mely termékek kellenek, és ha ezeknek a termékeknek az adatai nem megfelelőek (leírás, név stb…) akkor még a szinkron indítása előtt ki tudod őket javítani, személyre tudod szabni őket a Linkio felületén belül. 

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció