Linkio.hu

⚠️ A képzés ingyenes de regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudsz regisztrálni.

Automatizált termékfeltöltés kurzus webáruházak számára

Webáruházak számára a Linkio.hu egy automatizált termékfeltöltési megoldást kínál, amely segítségével a webshop tulajdonosok könnyedén frissíthetik termékkínálatukat. Ez a rendszer lehetővé teszi a termékek, árak és készletek folyamatos és gyors karbantartását, így jelentős időt és erőforrást takarít meg.

Termékadatok folyamatos frissítése
Árak és készletek naprakész karbantartása
Nagy mennyiségű termékadat kezelése

.

✋ Tanuld meg hogyan kösd össze webáruházadat és nagykereskedéseidet. Szerezz versenyelőnyt ebben az örjítő iparágban. 

Miért érdemes jelentkezni a kurzusra?

Olvasd el az erről szóló bővebb cikkünket. Olvasási idő: 6 perc

A magyar e-kereskedelmi piac 2024-ben egyre inkább ki van téve a nemzetközi versenynek. Különösen a maguknak egyre nagyobb teret követelő gigászokkal szemben vesztette el a versenyképességét a magyar e-kereskedők többsége, így könnyedén törnek be a magyar piacra mint a Temu és a magyar piacot még csak fontolgató Allegro. 

A kurzus részletes tartalma

01
Modern kereskedelem világa

Ismerd meg azt a jövőt, amiben élünk. Az e-kereskedelem sikere már 80%-ban a technológián múlik. Ismerd meg, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre. 

02
Gyakorlati bemutató és azonnal használható és beépíthető tudás

A kurzus keretén belül bemutatjuk neked, hogy mit tud a Linkio, és ha úgy döntesz, hogy használni szeretnéd, akkor a teljes működését megtanítjuk. 

02
03
Esettanulmányokat és sikeres stratégiákat mutatunk be

Megmutatjuk milyen kereskedelmi stratégia mentén érdemes használnod a Linkio szoftverét. Jó példákat, esettanulmányokat és a legjobb stratégiákat mutatjuk be. 

✋ Tanuld meg hogyan kösd össze webáruházadat és nagykereskedéseidet. Szerezz versenyelőnyt ebben az örjítő iparágban. 

Termékfelöltés automatizálása webáruházban!

Egy jól működő webáruházban az egyik legnagyobb feladat a termékek feltöltése, folyamatos karbantartása, árak és készletek frissítése.

 

A Linkio egy olyan online platform, amely a webáruházak számára kínál megoldásokat a termékek automatizált feltöltésére és karbantartására. Az alábbiakban részletesebben bemutatom, hogy mi a Linkio és milyen funkciókat kínál.

Mi a Linkio?

A Linkio lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy különböző forrásokból (pl. nagykereskedők, beszállítók) automatikusan töltsenek fel termékeket és tartsák naprakészen. 

Készlet frissítés:
A rendszer szinkronizálja a készletadatokat a webáruház és a beszállítók között, így mindig naprakész információ áll rendelkezésre a készletről.

 

Nagykereskedők integrációja
Támogatja a leggyakoribb „CSV, XML és XLS, JSON, API, TXT” formátumokat, lehetővé téve a különböző típusú adatbázisokból történő importálást.

Ár- és Akciókezelés
A platform automatikusan frissíti a termékek árait a forrásadatok alapján.

Testreszabhatóság
A rendszer széles körben testreszabható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az ő igényeiknek megfelelően alakítsák ki a termékfeltöltési folyamatot.

Nagy mennyiségű termékkezelés
A Linkio képes kezelni a nagy mennyiségű termékadatokat, így ideális megoldás nagy webáruházak számára is.

Támogatás és Közösség
A Linkio szakértői támogatást nyújtanak a felhasználóknak a rendszer használatával kapcsolatban.

Összefoglalva, a Linkio egy átfogó és hatékony eszköz a webáruházak számára, amely segít az automatizált termékkezelésben, készletkezelésben, ár- és akciókezelésben, miközben egyszerű és intuitív felhasználói felületet kínál. Azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik hatékony és skálázható megoldást keresnek az online kereskedelem területén.

✋ Tanuld meg hogyan kösd össze webáruházadat és nagykereskedéseidet. Szerezz versenyelőnyt ebben az örjítő iparágban. 

A kurzus házigazdája

Gál Péter

A Linkio ügyvezetője és szakmai vezetője

20 éves korom óta foglalkozok e-kereskedelemmel. Idestova már több mint 10 éve. Vezettem reklámügynökséget, webshop fejlesztő céget, menedzseltem egy 5 webáruházból álló portfóliót és jelenleg a Linkio integárciós szolgáltatásait fejlesztjük. 

Ezt mondják a többiek,
akik már részt vettek valamilyen kurzusunkon.

Varga Tamás 
Bankmonitor

Ivaskó István
Metlife Hungry

Pammer-Vén Balázs
Pensum Zrt.

Regisztrálok az Automatizált termékfeltöltés kurzusra

Töltsd ki az űrlapot és küldjük a hozzáférési linket amint a kurzus megjelenik. Ne felejtsd el a megjelenés dátuma 2024. január 23.