Keressük az ország
legjobb fejlesztőit

Fejleszd velünk a Linkio-t, ami az egyik piacvezető integrációs eszköz az e-kereskedelem területén. Fejlesszük együtt a Linkio-t a magyar, román, lengyel és spanyol piacon. 

Fizetés: 800.000 Ft-tól 1,5 millió Ft-ig (nettó)
Teljes remote
Agilis fejlesztés, modern technológiák
Szuper csapat (és ezt nem csak mi mondjuk)

.

Mi a Linkio és mi lesz a feladat?

A Linkio.hu egy e-kereskedelmi integrációs platform, amely lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy fejlesztői ismeretek nélkül integrálják a nagykereskedők termékeit az online kínálatukba. 

A Linkio segítségével a webáruházak könnyedén testre szabhatják az integrációt, beállíthatják az árazási szabályokat, és automatizálhatják a termékfeltöltési folyamatokat. 

A Linkio további előnyei közé tartozik a dropshipping szolgáltatások biztosítása, amelyek lehetővé teszik a vegyeskosár rendelések nyereséges kiszállítását, valamint a duplikációmentes szinkronizációt és az automatikus árazást. 

A Linkio tehát egy komplex e-kereskedelmi szinkronizációs szolgáltatás, amely nagykereskedők és webáruházak közötti zökkenőmentes integrációt és együttműködést tesz lehetővé.

termekek

Képzettségi szintedhez megfelelően

a következő feladatok

várnak rád

01
Ticketek, bugfix, új integrációk

Ebben a feladatkörben az lesz a dolgod, hogy az ügyfelek a lehető legjobb kiszolgálást kaphassák. A support és a sales csapat ticketeit megoldva segíted az ügyfél elégedettséget. 

02
Refaktorálás, modulok, funkciók fejlesztése

Ebben a munkakörben, már komplexebb modulok átalakítását, optimalizálását bízzuk rád, valamint új funkciók fejlesztését, amivel még jobbá tesszük a szoftvert. 

02
03
Core rendszer fejlesztés architect szemlélettel

A legmagasabb szinten a rendszer alapvető működését optimalizálod, írod át, hogy sok millió rekorddal is a másodperc töredéke alatt fussanak a folyamatok. 

A legjobbakat keressük, ezért

sokat kérünk, de

sokat is adunk

Fontos! Ha alibi állást keresel ne is jelentkezz, már az első feladatnál ki fogsz hullani, ne húzzuk vele egymás idejét. 

Ha viszont valós, erős medior tapasztalattal rendelkezel, szeretnél egy stabil cégnél, izgalmas és érdekes projekteken dolgozni az ország legjobb cégeivel együtt és egy megbecsült csapat elismert tagja lenni, akkor téged keresünk. 

Stack: PHP, (native), JS, MySQL,
Elvárt tapasztalat: min 3-5 év 
Szint: medior+ 

Munkaidő: Rugalmas
Munkavégzés helye: Remote
Munkaviszony: Bejelentett vagy vállalkozói 
Fizetés: min nettó 800.000 Ft-tól 1,5 millió Ft-ig
+ extra kompenzációs pack képzettségtől és hatékonyságtól függően

Eszközöket ha kell tudunk biztosítani de dolgozhatsz a saját eszközeiden is. PHP Storm használata nem kötelező de erősen ajánlott. 

Jelentkezem az állásra

Töltsd ki az űrlapot és 1-2 munkanapon belül kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.