Milyen nagykereskedők köthetők be a rendszerbe?

Milyen nagykereskedők köthetők be? 

A Linkio rendszerbe szinte bármilyen nagykereskedő beköthető, aki képes küldeni egy strukturált adathalmazt, úgynevezett feed-et vagy rendelkezik API kapcsolattal. Nagyon ritka esetben azonban vannak azonban olyan nagykereskedők, (eddig 2 ilyennel találkoztunk) akik nagyon speciális módon küldik az adatokat amelyeket a Linkio rendszere nem képes beolvasni. 

Mi az a nagyker kereső és mik ezek a jelölések?  

A nagyker keresőt azért hoztuk létre, hogy a kereskedők számára könnyebb és átláthatóbb legyen, hogy milyen nagykereskedők érhetőek el a régióban. Ez nincs összefüggésben a Linkio rendszerével, ez csak egy adatbázis, ami segítséget ad az új beszállítóid megtalálásában. Megjelöltük azokat a nagykereskedőket, amelyek már be vannak integrálva a rendszerbe, ezeket „Azonnal beköthető” címkével láttuk el. Azok a nagykereskedők ahol az „enterprise” szó szerepel, az azt jelenti, hogy amennyiben a nagykereskedő megfelel a fenti kritériumoknak, úgy beköthetőek a Linkio rendszerébe, de ezt csak extra díj ellenében tudjuk megtenni. 

Mi van ha saját nagykereskedőt akarok bekötni? 

Ennek semmi akadálya. Jelezd felénk a következő oldalon, és küldj el minden szükséges információt, amit tudnunk kell az adott nagykereskedőről. A fejlesztő kollégáink meg fogják vizsgálni annak a lehetőségét, hogy beköthető-e a rendszerbe és ha igen, akkor fognak adni rá egy egyedi ajánlatot, amit ha elfogadsz, akkor beütemezzük a fejlesztését. 

Mit tudunk behúzni a nagykereskedőktől? 

Nagyon fontos, hogy a nagykereskedőktől mindössze annyi adatot tudunk behúzni amit ők maguk küldenek a feed-ben vagy az API-n keresztül. A nagykereskedő weboldalán található adatok és az általuk a feed-ben küldött adatok nagyon sok esetben nem azonosak. Tehát ha azt látod, hogy a nagykereskedő weboldalán minden adat, paraméter, stb ki van töltve, az még nem jelenti azt, hogy a feed-ben ezeket át is adják a számunkra. Minden esetben győződj meg róla előtte, hogy pontosan milyen adatokat szolgáltatnak a nagykereskedők. Ezt a nagykereskedő bekötésénél a Linkio-ban megteheted, ha az elölnézet gombra kattintasz.