Rólunk

A viszonylag fiatal Linkio mögött egy olyan tapasztalt csapat áll, amelynek tagjai a maga szakmájukban már nagyon sokat bizonyítottak, és hatalmas szaktudással és bőséges tapasztalattal egyaránt rendelkeznek. Egy valami biztosan közös a csapattagokban: az e-kereskedelem alapos ismerete.

 

Kik az alapítók?

 

 

Gál Péter
(alapító, CEO, marketing szakember) 

Rapcsány Krisztián
(alapító, CTO – senior PHP fejlesztő)

 

 

Folkmann Ferenc
(alapító, stratégiai vezető, e-commerce szakértő)

 

Közel húsz éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, több nagy webáruházat hozott létre és működtetett már különböző területeken. Kiterjedt B2B ismerettel és kapcsolatrendszerrel bír. Több neves díj kitüntetettje volt már pályafutása során (Az év webáruháza 2x, Az év üzletembere 2019 kamarai díj, 27 Magyar Terméknagydíj,  Dell, Lenovo, év kereskedője díj)
A Linkio-n belül a stratégia, az üzletépítés, a nagykereskedők és a sales tartozik hozzá.

 

Kik a csapattagok?

Olyan szakemberek, akik már bizonyítottak saját területükön, és képesek azonosulni a Linkio céljaival és szellemiségével.

 

Mi a küldetésünk?

Olyan szoftveres megoldásokat készítünk, ami valós e-kereskedelmi problémákra nyújt megoldást. Célunk, hogy lehetővé tegyük az ügyfeleink számára a versenyképes és hatékony online kereskedelmet. A Linkio a globális online kereskedelem meghatározó szereplője kíván lenni rövid időn belül.

 

Reméljük hamarosan Téged is az ügyfeleink között üdvözölhetünk!

 

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció

Életképek rólunk