Linkio.hu

Időpont: 2023. 11. 17. 14:00

nap
óra
perc
másodperc

"Sales és sallangmentes előadás arról, hogyan tartsd növekedési pályán a webáruházadat"

Gál Péter és Folkmann Ferenc előadása

Eddig már több mint 3124 vállalkozó
látta vagy hallgatta meg valamilyen szakmai anyagunkat.
Eddig már több mint 3124 vállalkozó
látta vagy hallgatta meg valamilyen szakmai anyagunkat.

Miről szól a Ecommerc Est?

Az Ecommerce Est egy ingyenes online rendezvény, ahol a következő témákban fogsz
szakmailag hiteles emberektől információt kapni. 

Mi kell 2023-ban egy sikeres webáruházhoz? A modern e-kereskedelem alapvető és nélkülözhetetlen szükségletei, amelyek nélkül ma már nem lehet érvényesülni.

Egy modern e-kereskedő már félig informatikus.  A modern kereskedelem nélkülözhetetlen eleme a modern technológia és ezek kihasználása. 

Logisztika, szállítás, beszerzés. Mi az a Dropshipping és miért nem hiszünk benne? Milyen alternatívái vannak jelenleg és merre tart a kiszállítás? 

E-kereskedelmi stratégiák. Milyen stratégiai mentén építette fel a vállalatát a legtöbb ma már multi e-kereskedő? Hogyan lesz 1+1=4?

Hogyan növekedjünk szembeszéllel?  Pár éve még bármit el lehetett adni az interneten, de ma már más időket élünk. Tartozz az erősek közé, akik nemcsak túlélik, de megerősödve jönnek ki a válságból.

A világ nem csak Magyarországból áll. Exportálási lehetőségek és stratégiák és kihívások, amiknek a leküzdésével új piacokra evezhetsz. 

Gál Péter

A Linkio ügyvezetője és szakmai vezetője

20 éves korom óta foglalkozok e-kereskedelemmel. Idestova már több mint 10 éve. Vezettem reklámügynökséget, webshop fejlesztő céget, menedzseltem egy 5 webáruházból álló portfóliót és jelenleg a Linkio integárciós szolgáltatásait fejlesztjük. 

Folkmann Ferenc

A Linkio stratégiai vezetője

Több mint 20 éves tapasztalatom van az e-kereskedelemben.  Több nagy webáruházat is üzemeltettem az éves árbevételünk 10-12 milliárd Ft volt. Vezettem fejlesztő céget, és sokáig e-kereskedelmi tanácsadással is foglalkoztam a legnagyobb cégeknek. Jelenleg a Linkio stratégiai feladatait viszem. 

Ezt mondják a többiek,
akik már elvégezték a kurzust.

Varga Tamás 
Bankmonitor

Ivaskó István
Metlife Hungry

Pammer-Vén Balázs
Pensum Zrt.

Regisztrálok az Ecommerce Est-re

Töltsd ki az űrlapot és küldjük a hozzáférési linket amin keresztül akár telefonról is tudod követni az Ecommerce Est-et.