Linkio.hu

Galocaffe Reklámügynökség

Átlagos órabér: 8500 Ft + ÁFA

A Galocaffe Reklámügynökség, amely a galocaffe.hu weboldal alatt működik, két fő területen nyújthat segítséget a Linkio partnereinek: a Linkio oldalak integrálásában és az egyedi webáruházak üzemeltetésében.

Linkio Oldalak Integrálása:
– Elemzés és Tanácsadás: A Galocaffe Reklámügynökség szakértői először is alaposan elemeznék a Linkio partnerek jelenlegi webes jelenlétét, hogy megértsék azok specifikus igényeit és kihívásait.

– Integrációs Terv Készítése:
Ezután egyedi integrációs tervet dolgoznának ki, amely részletesen bemutatja, hogyan illeszthetők be a Linkio oldalak a meglévő weboldalstruktúrába vagy új weboldalba.

– Technikai Megvalósítás:
A tervezési fázist követően a technikai csapat gondoskodna az integrációs folyamat minden technikai aspektusáról, beleértve a szükséges API-k és pluginok telepítését és konfigurálását.

– Tesztelés és Hibajavítás:
A beillesztés után alapos tesztelést végeznének, hogy biztosítsák az integráció zökkenőmentes működését, és szükség esetén gyorsan hibajavításokat hajtanának végre.

Egyedi Webáruház Üzemeltetési Segítség:

– Webáruház Design és Fejlesztés: A Galocaffe szakemberei segíthetnek egyedi, a márkához igazodó webáruházak tervezésében és fejlesztésében, amelyek optimalizáltak a felhasználói élmény és a konverziós arányok szempontjából.

– E-kereskedelemi Funkciók Integrálása: Különös figyelmet fordítanának az e-kereskedelemi funkciók, mint a termékkezelés, fizetési kapuk, szállítási lehetőségek és vásárlói fiókok integrálására.

– Karbantartás és Támogatás: Folyamatos karbantartást és technikai támogatást nyújtanának, hogy biztosítsák az webáruházak zavartalan működését.

– Marketing és SEO: Stratégiai marketing- és SEO-szolgáltatásokkal segítenének a webáruházak látogatottságának növelésében és az online láthatóság javításában.

A Galocaffe tehát komplex szolgáltatásokat kínál, amelyek a technikai integrációtól kezdve az online marketingig terjednek, hogy segítsenek a Linkio partnereinek sikeresen bővíteni és optimalizálni online jelenlétüket.

Referenciák

Vedd fel velünk a kapcsolatot