Linkio.hu

GW Marketing

Átlagos óradíj: 7500 Ft (bruttó)

A GWmarketing, kiterjedt szolgáltatásokat nyújt a Linkio partner webáruházak számára, többek között az alábbi területeken:

– A Linkio oldalak integrálásában,
– Az egyedi webáruházak üzemeltetésében,
– Webáruházak megjelenésének megváltoztatásában,
– Webáruházak marketing stratégiájának kialakításában, és megvalósításában.

Linkio összekötés és tanácsadás:

Elemzés és Tanácsadás: A GWmarketing szakértői először is alaposan elemzik a vállalkozása jelenlegi, vagy kívánt jelenlétét, célcsoportját és termékeit, annak érdekében, hogy ezek alapján tudjanak javaslatot tenni a webáruház összekapcsolására, a termékek importálására, akár új, vagy már működő webáruházba.

Integrációs Terv Készítése: 
Ezután egy egyedi integrációs tervet dolgozunk ki, amely részletezi a Linkio oldalak weboldalstruktúrába, vagy új weboldalba való beillesztésének módját.

Technikai Megvalósítás: 
A tervezési fázist követően, a technikai csapat végzi el az integráció technikai aspektusait, beleértve az API-k, és pluginok telepítését- és konfigurálását.

Tesztelés és Hibajavítás:
Az integráció befejezése után a GWmarketing alapos tesztelést végez, hogy biztosítsa az integráció zökkenőmentes működését, és szükség esetén gyors hibajavításokat hajt végre.

Egyéb Szolgáltatások:

 

Webáruházak Folyamatos Karbantartása:
Tudjuk, hogy a webáruházak folyamatos törődést igényelnek, így különböző karbantartási, és technikai támogatási szolgáltatásokat nyújtunk.

SEO és Hirdetések: 
Segítünk optimalizálni a webáruházakat szöveges tartalmát a keresőmotorokban való jobb láthatóság érdekében, valamint hatékony hirdetési stratégiát dolgozunk ki a webáruházak eredményes működésének érdekében.

Tartalomgyártás:
 A csapat segít az informatív tartalmak, termékképek, és videók készítésében, amelyek hozzájárulnak a márkák vonzerejének növeléséhez, és eladásainak maximalizálásához.

Design és Márkafejlesztés: 
Támogatást nyújtunk az új, vagy meglévő design tartalmak fejlesztésében, amelyek kiemelik a márkát a piacon.

Marketing Stratégia: 
Segítünk a webáruházaknak hatékony marketing stratégiák kialakításában, amelyek összhangban vannak a márkák céljaival és célközönségével.

A GWmarketing átfogó szolgáltatásai lehetővé teszik a Linkio partner webáruházak számára, hogy javítsák online jelenlétüket, növeljék eladásaikat, és hatékonyan kezeljék webáruházaik működését. Mivel minden ügyfelünk egyediségét szem előtt tartjuk, így szükség lesz egy előzetes konzultációra, hogy megismerjük egymást. Kérem az alábbi űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, annak érdekében, hogy ki tudjuk választani az Ön igényeire szabott szolgáltatásainkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot