Linkio.hu

Azonnali HRP integráció a Linkio segítségével

A Linkio egy nagyker integrációs platform, amelyen keresztül fejlesztői tudás nélkül, azonnal bekötheted a nagykereket a webáruházadba. 

Miben segíti a Linkio az értékesítést?
– A Linkion keresztül állandó frissítésre kerül a HRP-ből webáruházad készlet- és árinformációja.
Új termékek automatikus beemelése a webáruházadba.
– A HRP termékkategóriáinak összerendelése a saját webáruházad kategóriáival.
– A terméktulajdonságok átvétele a HRP rendszeréből.
Milyen webáruház esetén vehetem igénybe?
– Shoprenter
– Unas
– WooCommerce
– Opencart
– Eggcellent

– Magento
– Shopify
– Prestashop

 

Ha nincs még webáruházad, akkor ebben is tudunk segíteni. Nézd meg egyedi ajánlatunkat itt.

Automatizáld a termékfeltöltést és fókuszálj a növekedésre

400+ azonnal elérhető nagyker

Integráld a nagykereskedőid árukészletét pár kattintással. A teljes elérhető nagyker listát tekintsd meg Nagyker kereső oldalunkon. 

Igazi WoW élmény a funkciókban

Minden szükséges adatmanipulációs funkcióval rendelkezik a rendszer, aminek a segítségével testre szabhatod az adataidat. Mindezt, gyorsan, egyszerűen, fejlesztői tudás nélkül. 

termekek

pack2go - dropshipping 2.0 szolgáltatás

pack2go szolgáltatás, a dropshipping szolgáltatások legújabb generációja (dropshipping 2.0), mely megoldást nyújt a vegyes kosarak logisztikai problémájára. Lényegében egy olyan szállítási szolgáltatás, amely során a partner futárszolgálat begyűjti a webáruház megrendeléseit az adott nagykereskedőktől a saját fulfillment központjába, majd azután egyesével kiküldi a megrendeléseket a vásárlóknak. Az egész szolgáltatás a legtöbb esetben annyiba kerül nagyjából, mint egy átlagos csomag kiszállítása. Jelenleg +1 napot vesz igénybe egy normál szállításokhoz képest , de 2023 második felében indul egy prémium változata, ami segítségével másnapi kiszállítást tudunk garantálni ügyfeleinknek.

Kinek hasznos a pack2go szolgáltatás (a LinkIO szolgálatással együtt)?

Olyan webáruházaknak, amelyeknél a kínálatban akár több nagykereskedő termékei találhatók meg egyszerre, amik nincsenek saját fizikai raktárában. Itt a vegyes kosarak problémáját oldja meg hatékonyan.
Saját raktárral is rendelkező, de más nagykereskedések termékeit is listázó webshoppoknak, ahol megtalálható olyan termék is, amely nincs a saját rakrárukban. Itt is a vegyes kosarak problémáját oldja meg hatékonyan.

 

A Linkio integrációs platform lehetőséget nyújt a viszonteladóknak, hogy egyszerűen és hatékonyan integrálják a HRP termékeiket a webáruházukba. 

A HRP, amely a számítástechnikai termékek piacának egyik vezető szereplője, a Linkio platformon keresztül is elérhető, és számos előnnyel jár a kiskereskedők számára. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért jó a Linkio szoftveren keresztül integrálni a HRP termékeit.

Az első és legfontosabb előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő HRP termékintegrációnak az idő- és költségmegtakarítás. A manuális adatbevitel sok időt és energiát igényel, és gyakran hibákat okozhat. Azonban a Linkio platform automatizálja a folyamatot, és lehetővé teszi a viszonteladók számára, hogy egyszerűen és gyorsan integrálják a HRP termékeit a kiskereskedelmi webáruházukba. 

Ennek eredményeként a kereskedők időt és pénzt takarítanak meg, és hatékonyabbá teszik az üzleti folyamatokat.

A második előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő HRP termékintegrációnak az, hogy lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy a HRP teljes termékpalettáját integrálják a webáruházukba. 

A HRP a számítástechnikai termékek piacának egyik legnagyobb választékát kínálja, és a Linkio platform lehetővé teszi, hogy az összes HRP termék integrálható legyen a webáruházba. Ez nagyon előnyös lehet a kiskereskedők számára, mert így egyetlen platformon keresztül elérhetővé válik a teljes HRP termékpaletta, ami a vásárlók számára is nagyobb választékot és jobb vásárlói élményt eredményez.

A harmadik előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő HRP termékintegrációnak az, hogy lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy naprakész ár- és készletinformációkkal rendelkezzenek a HRP termékekről. 

A HRP folyamatosan frissíti az árait és a készleteit, és a Linkio platform lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy automatikusan frissüljenek ezekhez az információk.

Hogyan működik a HRP
nagykereskedés integráció a Linkion keresztül?

01
Hozz létre magadnak fiókot

Akár ingyenesen is használhatod a szolgáltatásunkat, örökre. 

Kösd be a nagykereket

Egy kereső oldalon csak válaszd ki, hogy melyik nagykerrel szeretnél integrálódni.

02
03
Kész. Élvezd minden előnyét

Haladó beállításaink segítségével pedig testreszabhatod a szinrkont.  

Teljeskörű segítséget
nyújtunk a bevezetésben

Közvetlen a Linkio csapatától és a Linkio külsős szakértői gárdájától is tudsz segítséget kérni, ha elakadtál a bevezetéssel. 

Ingyenes oktató videókat biztosítunk

A rendszerünket pofon egyszerűre terveztük, de fogjuk a kezedet minden egyes lépésnél. Profi oktató videókat biztosítunk, hogy a Linkio bevezetése a lehető leggördülékenyebben menjen. 

Kérhetsz szakértői konzultációt

Akár a Linkio csapatától, akár a Linkio hivatalos külsős szakértői gárdájától, bármikor igényelhetsz konzultációt ha elakadnál a bevezetéssel.