Linkio.hu

Kösd be a gyártók termékeit a webáruházadba ingyenesen

A Linkio az egyik piacvezető és legegyszerűbb eszköz, amelyen keresztül fejlesztői tudás nélkül, azonnal bekötheted a nagykereskedők és a gyártók termékeit a webáruházadba. 

400+ azonnal elérhető magyar nagykereskedő
Kompatibilis a legnépszerűbb rendszerekkel
Azonnal indítható, nincs fejlesztési költség

.

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció

Kösd be ingyenesen a gyártók termékekeit a webáruháhadba

Vedd fel a harcot a TEMU-val, és szerezz be közvetlenül a gyártóktól

A Linkio támogatja a magyar e-kereskedelmet, ezért ingyenessé tettük a gyártók termékeinek a szinkronizálását a Linkio-n keresztül!  Ehhez mindössze egy Linkio fiókra van szükséged. Amekkora csomagod van (tehát pl.: 4 nagykereskedőt tudsz szinkronizálni) ugyan annyi gyártót köthetsz be ingyenesen. 

Bekötjük a gyártókat / nagykereskedőket helyetted a webáruházadba

Kérd szakértői csapatunk segítségét és kulcsrakészen átadjuk az automatizált webáruházadat a bekötött nagykereskedőkkel és gyártókkal

Ingyenes nagyker és gyártó integráció, ha a rendszer még nem támogatja

Több mint 400 nagykereskedőből és folyamatosan bővülő gyártó kínálatból válogathatsz, de ha olyan nagykereskedőt vagy gyártót szeretnél ami még nincs bekötve a Linkio-ba akkor ezt mi ingyenesen bekötjük! 

Segítünk felkutatni a legjobb gyártókat és nagykereskedőket a számodra

Januártól már lengyel és román nagykereskedőket is tudunk integrálni, és a csapatunk folyamatosan azon dolgozik hogy újabb gyártókkal bővüljünk. Vedd igénybe a csapatunk kapacitását és segítünk neked felkutatni a potenciális beszállítókat. 

Biztonsági mentések és a legmagasabb adatbiztonság

A szinkronizáció indítása előtt biztonsági mentést készítünk a webáruházad tartalmáról, hogy azt bármikor vissza tudd állítani.  

A legújabb funkciókat díjmentesen frissítjük

A Linkio egy öntanuló rendszer, a legújabb frissítéseket pedig díjmentesen tesszük elérhetővé egészen addig, amíg előfizetsz

A legjobb ár / érték arányú szolgáltatás

Januártól korlátlan terméket szinkronizálhatsz már a legkisebb csomagunkban is. Nézd meg az előfizetési árainkat és győződj meg róla, hogy mi nyújtjuk a legjobb ár – érték arányú szolgáltatást a piacon. 

✋ A folyamat során végig fogjuk a kezedet és segítünk, hogy tökéletesen működjön a szinkronizáció

Miért érdemes gyártóktól beszerezned a termékeidet?
Nézd meg az Automatizált termékfeltöltés kurzus videó felvételét

01
Modern kereskedelem világa

Ismerd meg azt a jövőt, amiben élünk. Az e-kereskedelem sikere már 80%-ban a technológián múlik. Ismerd meg, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre. 

02
Gyakorlati bemutató és azonnal használható és beépíthető tudás

A kurzus keretén belül bemutatjuk neked, hogy mit tud a Linkio, és ha úgy döntesz, hogy használni szeretnéd, akkor a teljes működését megtanítjuk. 

02
03
Esettanulmányokat és sikeres stratégiákat mutatunk be

Megmutatjuk milyen kereskedelmi stratégia mentén érdemes használnod a Linkio szoftverét. Jó példákat, esettanulmányokat és a legjobb stratégiákat mutatjuk be.