Linkio.hu

Linkio születésnapi kampány

JAJJJJ NEE!!! Még egy uncsi születésnapi kampány kedvezményekkel????
Ne mááááááár....

FRÁSZT!!!! Ez a Linkio történetének eddigi legnagyobb bejelentése. 

Te most egy történelmi pillanat kellős közepébe csöppentél. Most jelenik meg a Linkio3 ami fenekestül fogja felforgatni a teljes kereskedelmet.  

Na! Így már ránk szánsz 30 másodpercet?
Görgess tovább! Vagy ha már tudod mit keresel, akkor kattints a gombra és csatlakozz Te is! 

-20% -30% OFF

Mit ad neked az új Linkio3?

Magasabbra repít mint egy rakéta

Az e-kereskedelem jelene és jövője az automatizálás. Nélküle nem lehetsz versenyképes de a segítségével soha nem látott magasságokig juthatsz. Nézd meg az erről szóló videónkat: 

A legkedvesebb barátod lesz

Miután belaktad sose akarod többet elengedni. Kedvesebb lesz neked mint az első plüssmackód, akivel gyerekként aludtál. El se tudod képzelni, majd az életedet nélküle. 

Felveheted a kereskedelem királya címet

Tudtad, hogy a vállalkozók alig 10%-a az igazi innovátor? Hord büszkén a címet és zsebelj be minden vele járó elismerést, mert egy vagy a kevesek közül akik mernek cselekedni!  

Az eredmény édesebb mint a nyár első fagyija

Képzeld el, hogy végre egyszer az életben, nem Te dolgozol a webáruházadért, hanem a webáruházad dolgozik érted. MERT DOLGOZIK! Reggel, délben és éjszaka. 

Mutogathatod az előtte-utánna képeket a bankszámládról

BÜSZKÉN! Akár árbevétel növekedéssel, akár költségcsökkentéssel, de a bankszámlád vastag lesz. VASTAG MINT EZ A SZÖVEG! 

Nézd meg a szülinapi ajándékaidat

Ugye nem kell már győzködni  téged, hanem mehetünk végre hogy megmutassam milyen ajándékokat kapsz most Tőlünk születésnapunk alkalmaból! Yupiiiiiiii

A Linkio3 a tökéletes megoldás
és mindenképpen neked szól, ha:

Plusz egy blokk a kételkedőknek!

Elképzelhető, hogy most azt gondolod, hogy húúúú… hát itt minden túl szép és jó… 
Na gyere… hagy mutassam meg neked a pokol tüzét. 
Mindig is fontos volt nekünk a transzparencia és az őszinte kommunikáció, ha azt hiszed, hogy könnyű volt ideáig eljutni, akkor nézd meg a videókat, hogy mit gondolnak róla a Linkio alapítói. 

Na most már, hogy ezen is túl vagyunk
beszéljünk végre a számokról.

Íme a képlet. Nem is olyan bonyolult. 

Te előfizeszt + kapsz egy csomó ajándékot
= automatizáljuk a webáruházadat

Oké! Szóval bekötsz
korlátlan számú terméket
a webáruházadba és még kedvezményt és ajándékokat is kapsz. Hm? 🙂

Nehogy elfelejtsd az ajándékaidat!

Építsd fel egy modern és virágzó e-kereskedelmi birodalmat!
Spórolj más beszállítóknál is a Linkio segítségével! 

Shoprenter kedvezmény!
Ezzel a kuponkóddal 20% kedvezményt kapsz a Shoprenter éves díjából. 

KUPONKÓDOD: ELŐFIZETŐKNEK

Boxi kedvezmény!
Ezzel a kuponkóddal egy ingyenes raktárbemutatót kapsz a Boxy-tól 

KUPONKÓDOD: ELŐFIZETŐKNEK

RapidSearch kedvezmény! 
Ezzel a kuponkóddal 20% kedvezményt kapsz a RapidSearch éves díjából. 

KUPONKÓDOD: ELŐFIZETŐKNEK

easySales kedvezmény! 
Ezzel a kuponkóddal 20% kedvezményt kapsz az easySales éves díjából. 

KUPONKÓDOD: ELŐFIZETŐKNEK

Még egy érv, hogy miért mondj igent:
MERT BIZTONSÁGBAN VAGY!

Ha úgy érzed, hogy bármi nem úgy sikerül mint ahogy elvártad volna, akkor szemben más szolgáltatókkal szemben, mi visszaadjuk a teljes befizetett összeget. Nem kérdezünk, utalunk garancia. 

Miért adunk ilyen garanciát? Számunkra csak a tökéletesen működő szinkron az elfogadható, és ezt az üzletet eredményre játszák. Ha úgy érzed, hogy nem azt az eredményt kaptad, amire számítottál, akkor az a minimum, hogy kompenzálunk Téged az addig belerakott energiád miatt és megköszönjük, hogy adtál nekünk egy esélyt biztonyítani.

A születésnapunk alatt hétről hétre mutatjuk be a Linkio 3 legújabb funkcióit! Összeszedtünk mindent, amit az eddigi legnagyobb frissítésünkről tudnod kell! 

Miért éri meg most előfizetni?

Teljesen időben vagy, hogy felkészülj az év végi hajtásra. A Linkio beállítása, bekötése a bonyolultsági szinttől függően akár heteket is igénybe vehet és utána még lehetnek gyerekbetegségek, de mire az év végi hajtás megérkezik, Te már készségszinten fogod tudni kezelni a szoftvert és élvezni fogod minden előnyét! 

Magyarországon a vállalkozások adózása során a költségek levonhatóak az adóalapból. Ha egy cég a Linkio szolgáltatásra előfizet és ezt költségként elszámolja, akkor a költség leírható az adóalapból, csökkentve ezzel az eredmény után fizetendő társasági adót. Az ilyen beszerzés további előnye, hogy ha a szolgáltatás növeli a hatékonyságot és segít a forgalom bővítésében, akkor a következő évben a magasabb forgalom révén potenciálisan magasabb nyereséget érhet el a cég, amivel növelheti vállalkozásának értékét és piaci pozícióját. 

Egy olyan versenyképes piacon, ahol már több száz cég használ integrációs platformokat, mint amilyen a Linkio, fontos, hogy egy vállalkozás ne maradjon le a digitális fejlődésben. A Linkiohoz hasonló szolgáltatások automatizálják a kereskedelmi folyamatokat, csökkentik a hibák lehetőségét, és időt takarítanak meg, amelyet a vállalkozások értékesítési és marketing tevékenységekre fordíthatnak. Ezek a rendszerek hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez, új piacok eléréséhez, és segítenek abban, hogy a vállalatok megőrizzék vagy növeljék piaci részesedésüket. Ezért éri meg csatlakozni egy ilyen szolgáltatáshoz, hogy versenyben maradhasson és előnyt szerezzen a többi piaci szereplővel szemben.

Ha most kifizeted a Linkio szolgáltatás előfizetési díját, akkor a bevezetési időszakot az év bármelyik napjára ütemezheted. Az előfizetési díj számlálója pedig csak akkor kezd el ketyegni, amikor a bevezetés megtörténik és a rendszer élesen működik. Ez rugalmasságot biztosít a cégnek, lehetővé téve, hogy a bevezetést a számodra legalkalmasabb időpontban hajtsd végre.

1, Regisztrálj magadnak egy Linkio fiókot itt: https://regisztracio.linkio.hu/

2, A regisztráció után a jobb felső sarokban fogsz találni egy „Fiokom” menüt, amit ha legörgetsz, akkor találni fogsz egy „Csomag” fület. 

3, Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és rendeld meg. FONTOS! A Linkio felületén belül még az eredeti árakat fogod látni, de ez ne zavarjon téged mert a Linkio munkatársai úgyis keresni fognak téged telefonon és jóváírják a kedvezményt 

4, Miután meggyőződtél róla, hogy már a kedvezményes áron rendelted meg az előfizetést, fizesd ki átutalással vagy bankártyás fizetéssel 

5, Jelöld meg azt az időszakot, amikor kereshetünk téged a bevezetés indításával kapcsolatban

Kérdésem van a Linkio-val kapcsolatban

Töltsd ki az űrlapot és visshahívunk, hogy minden kérdésedre válaszoljunk.