Linkio.hu

Azonnali Niyodo integráció a Linkio segítségével

A Linkio egy nagyker integrációs platform, amelyen keresztül fejlesztői tudás nélkül, azonnal bekötheted a nagykereket a webáruházadba. 

Miben segíti a Linkio az értékesítést?
– A Linkion keresztül állandó frissítésre kerül a Niyodo webáruházad készlet- és árinformációja.
Új termékek automatikus beemelése a webáruházadba.
– Az Niyodo termékkategóriáinak összerendelése a saját webáruházad kategóriáival.
– A terméktulajdonságok átvétele az Niyodo rendszeréből.
Milyen webáruház esetén vehetem igénybe?
– Shoprenter
– Unas
– WooCommerce
– Opencart
– Eggcellent

– Magento
– Shopify
– Prestashop

 

Ha nincs még webáruházad, akkor ebben is tudunk segíteni. Nézd meg egyedi ajánlatunkat itt.

Automatizáld a termékfeltöltést és fókuszálj a növekedésre

400+ azonnal elérhető nagyker

Integráld a nagykereskedőid árukészletét pár kattintással. A teljes elérhető nagyker listát tekintsd meg Nagyker kereső oldalunkon. 

Igazi WoW élmény a funkciókban

Minden szükséges adatmanipulációs funkcióval rendelkezik a rendszer, aminek a segítségével testre szabhatod az adataidat. Mindezt, gyorsan, egyszerűen, fejlesztői tudás nélkül. 

termekek

pack2go - dropshipping 2.0 szolgáltatás

pack2go szolgáltatás, a dropshipping szolgáltatások legújabb generációja (dropshipping 2.0), mely megoldást nyújt a vegyes kosarak logisztikai problémájára. Lényegében egy olyan szállítási szolgáltatás, amely során a partner futárszolgálat begyűjti a webáruház megrendeléseit az adott nagykereskedőktől a saját fulfillment központjába, majd azután egyesével kiküldi a megrendeléseket a vásárlóknak. Az egész szolgáltatás a legtöbb esetben annyiba kerül nagyjából, mint egy átlagos csomag kiszállítása. Jelenleg +1 napot vesz igénybe egy normál szállításokhoz képest , de 2023 második felében indul egy prémium változata, ami segítségével másnapi kiszállítást tudunk garantálni ügyfeleinknek.

Kinek hasznos a pack2go szolgáltatás (a LinkIO szolgálatással együtt)?

Olyan webáruházaknak, amelyeknél a kínálatban akár több nagykereskedő termékei találhatók meg egyszerre, amik nincsenek saját fizikai raktárában. Itt a vegyes kosarak problémáját oldja meg hatékonyan.
Saját raktárral is rendelkező, de más nagykereskedések termékeit is listázó webshoppoknak, ahol megtalálható olyan termék is, amely nincs a saját rakrárukban. Itt is a vegyes kosarak problémáját oldja meg hatékonyan.

 

Linkio integrációs platform egy olyan eszköz, amely segít a kiskereskedőknek könnyen integrálni a nagykereskedők termékeit a webáruházukba. Az egyik vezető nagykereskedő a piacon a Niyodo, aki számos olyan terméket kínál, amelyek különböző iparágakban hasznosak lehetnek. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes a Linkio szoftveren keresztül integrálni a Niyodo termékeit a kiskereskedelmi webáruházakba.

Az egyik legfontosabb előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő Niyodo termékintegrációnak az, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a termékfeltöltés folyamatát. 

A manuális adatbevitel sok időt és energiát igényel, és gyakran hibákat okozhat. Azonban a Linkio platform automatizálja a folyamatot, és lehetővé teszi a nagykereskedők számára, hogy egyszerűen és gyorsan integrálják a Niyodo termékeit a kiskereskedelmi webáruházakba. Ez időt és pénzt takarít meg a kiskereskedőknek, és segít hatékonyabbá tenni az üzleti folyamatokat.

A második előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő Niyodo termékintegrációnak az, hogy lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy széles termékpalettát kínáljanak a vásárlóiknak. A Niyodo kínálatában számos különböző iparágak számára fontos termék megtalálható, például különböző szerszámok, raktári berendezések, irodai felszerelések, és még sok más. A Linkio platform lehetővé teszi, hogy az összes Niyodo termék integrálható legyen a webáruházba. Ez nagyon előnyös lehet a kiskereskedők számára, mert így nagyobb választékot kínálhatnak a vásárlóiknak, ami javítja a vásárlói élményt, és növelheti a bevételt.

A harmadik előnye a Linkio integrációs platformon keresztül történő Niyodo termékintegrációnak az, hogy lehetővé teszi a kiskereskedőknek, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek az árakról és a készletekről. A Niyodo folyamatosan frissíti az árakat és a készleteket, és a Linkio platform lehetővé teszi a kiskereskedők számára,

Hogyan működik a Niyodo
nagykereskedés integráció a Linkion keresztül?

01
Hozz létre magadnak fiókot

Akár ingyenesen is használhatod a szolgáltatásunkat, örökre. 

Kösd be a nagykereket

Egy kereső oldalon csak válaszd ki, hogy melyik nagykerrel szeretnél integrálódni.

02
03
Kész. Élvezd minden előnyét

Haladó beállításaink segítségével pedig testreszabhatod a szinrkont.  

Teljeskörű segítséget
nyújtunk a bevezetésben

Közvetlen a Linkio csapatától és a Linkio külsős szakértői gárdájától is tudsz segítséget kérni, ha elakadtál a bevezetéssel. 

Ingyenes oktató videókat biztosítunk

A rendszerünket pofon egyszerűre terveztük, de fogjuk a kezedet minden egyes lépésnél. Profi oktató videókat biztosítunk, hogy a Linkio bevezetése a lehető leggördülékenyebben menjen. 

Kérhetsz szakértői konzultációt

Akár a Linkio csapatától, akár a Linkio hivatalos külsős szakértői gárdájától, bármikor igényelhetsz konzultációt ha elakadnál a bevezetéssel.