Linkio.hu

Webáruház költöztetés gyorsan és egyszerűen

A Linkio rendszerében már előre el vannak készítve a leggyakoribb webáruház rendszerekhez tartozó integrációk, így két webáruház rendszer között a termékek mozgatása gyerekjáték. 

Kompatibilis a legnépszerűbb rendszerekkel
Azonnal indítható, nincs fejlesztési költség

.

multistore-ikon

Mik a legfontosabb információk,
amelyeket tudnod kell a webáruház költöztetésről?

Milyen webáruház rendszerekből tudunk költöztetni?

A fentebb található webáruház rendszerek (Unas, Shoprenter, WooCommerce, Magento, Shopify, Opencart, Prestashop és egyedi fejlesztés) mindegyikből tudunk költöztetni, bármelyik másikba.  Ezen kívül a külföldi integrációkkal ellátott áruházakba (Gomag, Merchant Pro, Shoptet) is tudunk költöztenti. A költöztető funkciók alkalmas arra is, hogy a webáruházat klónozzuk és kettő vagy több webáruházat készítsünk belőle, amit utána a rendszer szinkronban is tart.  

Pontosan milyen adatokat tudunk átköltöztetni?

A rendszer alkalmas arra, hogy minden termék adatatot átköltöztessen, ilyen például a kép, termék leírás és minden további termék paraméter (kategória, ár, készlet, súly, SEO URL stb…), ezen kívül a rendszer képes a gyártók, kategóriák, tulajdonságok és termék opciók költöztetésére is.  

Mi az, amit nem költöztetünk?

Nem költöztetünk például vásárlói adatokat. Ennek két oka van, az egyik, hogy ezek személyes adatokat, amelyeket nem is tárolhatunk, valamint a felhasználói jelszavak kódolva vannak elmentve a webáruház rendszerekben, így ezt nem tudjuk visszafejteni. Ez miatt a rendszer a régi rendelések költöztetését sem végzi el, mert nem tudnánk felhasználóhoz rendelni. Ezen kívül nem költöztetjük az egyedi cikk oldalakat pl.: kapcsolat, rólunk, blog stb… 

Megváltozik-e a webshopom kinézete ha átköltöztetem?

A költöztetés nem befolyásolja a kinézetet, de nem is „viszi magával”. Mi csak adatokat illetve ezekhez az adatokhoz köthető képeket költöztetünk az egyik helyről a másikra. Ez nem befolyásolja a webáruház kinézetét, de a költöztetés nem is „viszi át” az egyik kinézetet a másik webáruházba, mert ezek minden esetben egyedi beállítások, amelyeket a webáruházon belül lehet beállítani. 

Mennyi idő egy ilyen költöztetés?

A legtöbb költöztetést a megrendeléstől számítva egy héten belül elvégezzük. Természetesen lehetnek egyedi esetek, vagy bonyolultabb költöztetések, ez miatt a költöztetés előtt mindenképpen érdemes kapcsolatba lépnie velünk, hogy fel tudjuk mérni a feladatot.

Mit tartalmaz a webáruház költöztetés részletezve?

Minden termék adatot, minden termék képet, minden kategória adatot és kategória képet, minden gyártói adatot és minden gyártói képet, minden tulajdonságot és minden termék opciót valamint az ezekhez tartozó képeket. Ezen kívül a teljes kategória fa felépítését, és minden egymáshoz tartozó kapcsolatot pl.: termék – kategória hozzárendelés, tulajdonság – termék hozzárendelés, gyártó – termék hozzárendelés stb… 

Mennyibe kerül a webáruház költöztetése?

A webáruházad költöztetést a szakértői kollégáink végzik el, az összes pedig minden esetben egy egyszeri összeg, amit a megbízáskor kell megfizetni. 

Webáruház költöztetés

99 900 Ft
+ ÁFA
  • 1 db webáruház költöztetése
  • 1 db másik webáruházba
  • Korlátlan termék
  • Korlátlan kategória
  • Korlátlan gyártó
  • Korlátlan tulajdonság
  • Korlátlan kép
  • Korlátlan termék opció
Szeretnéd átköltöztetni a webáruházadat egy másik helyre, de kérdes van? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk.

Folkmann Ferenc

Stratégiai vezető
folkmann.ferenc@linkio.hu
+3620 805 1747

Az adataid biztonságban vannak 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és átköltöztetjük az áruházadat

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot, valamint válaszolunk minden kérdésedre.