Linkio.hu

Modern kereskedelem

Webáruház automatizálás

Fontos bejelentés! A Linkio is beleáll a Temu elleni harcba Mutatjuk hogyan vedd fel vele a harcot

Olvasási idő: 7 perc

A Temu berobbanása a magyar e-kereskedelmi piacra alaposan felkavarta az állóvizet. A kínai óriás alacsony áraival és közvetlen gyártói beszerzésével komoly kihívást jelent a hazai kiskereskedők számára. De vajon van esélyük a túlélésre?
A Linkio platformja egy innovatív megoldást kínál a harcban a Temu ellen.

A Temu olcsósága a közvetlen gyártói beszerzésben rejlik

A Temu nem titkolja sikerének titkát: közvetlenül a gyártóktól szerzi be a termékeket, kiiktatva a nagykereskedőket és importőröket. Ez jelentősen alacsonyabb beszerzési árat eredményez, amit a vásárlók is megéreznek a végső áron. A Temu mögött álló óriásvállalat, a Pinduoduo hatalmas tőkével és beszerzési erővel rendelkezik, ami tovább erősíti pozícióit a piacon. Ha szeretnéd jobban megérteni a Temu működését olvasd el a Temuról készült üzleti elemzésünket itt: https://linkio.hu/mi-az-a-temu-temu-minden-amit-a-nepszeru-kinai-alkalmazasrol-tudni-kell/ vagy végezd el a Temu-ra is épülő Akadémiai képzésünket az Automatizált termékfeltöltés kurzust webshopok számára. 

A Linkio segítségével te is beköthetsz bármilyen gyártót a webáruházadba

A Linkio egy magyar fejlesztésű platform, amely forradalmasítja az e-kereskedelmi termék beszerzést. A platformon keresztül a kiskereskedők közvetlenül kapcsolódhatnak a gyártókhoz, azok adatbázisához, aminek a segítségével azonnal értékesíteni tudják a gyártók által kínált termékeket a saját maguk által kialkudott kedvezménnyel. A Linkio valós idejű árfolyam- és készletinformációkat biztosít, automatizálja a rendelések feldolgozását, és egyszerűsíti a kommunikációt a gyártókkal.  A magyar e-kereskedelmi siker kulcsa a jövőben az lesz, hogy a kiskereskedő megtalálja a nagykereskedők és a gyártók termékei között az egyensúlyt, és legalább annyi gyártótól értékesítsenek közvetlenül mint nagykereskedőtől. 

 

Linkio kampány: Ingyenes gyártói bekötés

A Linkio egy egyedülálló kampánnyal indult el a Temu elleni harcban. A kampány keretében a kiskereskedők ingyenesen beköthetnek a webáruházukba gyártókat a Linkio platformon keresztül. A kampányban bárki részt vehet, aki rendelkezik Linkio fiókkal. Minden Linkio előfizető pontosan annyi gyártót köthet be ingyenesen a Linkio fiókjába ahány nagykereskedővel rendelkezik az előfizetési profiljában. Tehát ha 2 nagykereskedőre fizetett elő, akkor mostantól 2 gyártót köthet be ingyenesen a 2 nagykereskedő mellé- 

Aktívan keressük a régió legjobb gyártóit és szívesen veszünk minden gyártói megkeresést is.

A magyar e-kereskedelem versenyképességének a megőrzése érdekében elengedhetetlen a gyártók bevonása is a Linkio platformba.  Ezért a platformot nyitottá tettük minden gyártó számára, aki közvetlenül szeretné kiszolgálni a kiskereskedőket. A Linkio egyszerűsíti a gyártók számára a magyar piacra történő belépést, és segít nekik megtalálni a megfelelő kiskereskedelmi partnereket.

Ha gyártóként szeretnél a Linkio-hoz csatlakozni, akkor azt itt teheted meg: https://linkio.hu/gyartoknak/

Automatizáld a webáruházad működését, árulj közvetlenül gyártóktól is és keress többet a termékeiddel

A Linkio platform használata számos előnnyel jár a kiskereskedők számára:

  • Alacsonyabb beszerzési árak
  • Valós idejű árfolyam- és készletinformációk
  • Automatizált rendelésfeldolgozás
  • Egyszerűsített kommunikáció a gyártókkal
  • Versenyképes árak a Temu ellenében

A Temu berobbanása a magyar e-kereskedelmi piacra komoly kihívást jelent a kiskereskedők számára. Azonban a Linkio platform innovatív megoldást kínál a harcban a Temu ellen.
A Linkio segítségével a kiskereskedők is közvetlenül beköthetik a webáruházukba a gyártókat, alacsonyabb beszerzési árakat érhetnek el, és versenyképes áron kínálhatják termékeiket a vásárlóknak.

A Linkio platform a magyar e-kereskedelem jövőjét jelképezi. A platform automatizálja a beszerzési folyamatot, és egyenlő esélyt teremt a kiskereskedők számára a versenypiacon.
A Linkioval a kiskereskedők is felvehetik a versenyt a Temuval, és megőrizhetik piaci pozícióikat.

Csatlakozz a Linkio platformhoz, és vegyél részt a Temu elleni harcban!
Kiskereskedőként a platformot itt tudod kipróbálni: 
https://regisztracio.linkio.hu/